TÜRKBİRKON BAŞKANI HAKAN AKTÜRK’TEN DEKAN ZAUR ALİYEV'E ZİYARET

TÜRKBİRKON Genel Başkanı Hakan Aktürk Bakü Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Zaur Aliyev'e bir ziyaret gerçekleştirdi. 

26 Ekim 2023
TÜRKBİRKON BAŞKANI HAKAN AKTÜRK’TEN DEKAN ZAUR ALİYEV'E ZİYARET

 Bakü Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Zaur Aliyev'e ziyareti hakkında konuşan TÜRKBİRKON Genel Başkanı Aktürk; “Dünya üniversiteleri arasında üstün başarılara imza atan bu güzide üniversitemizin Hukuk Fakültesi Dekanı sayın Zaur Aliyev' in ziyaretimizi kabulü bizim için onurdur. Azerbaycan-Türkiye kardeşliğinin önemli mimarlarından olan Zaur beyin Türkiye Cumhuriyetine ve Türki Cumhuriyetlere olan yakınlığını ve hassasiyetini dikkatle takip ediyoruz. Bakü Devlet Üniversitesi gibi güzide bir eğitim yuvasının Hukuk Fakültesi Dekanlığı' nın sorumluluğunu omuzlarında taşıyan değerli kardeşimizin yetiştirdiği ve yetiştireceği tüm insanlığa yararlı olacak adalet ilkelerinin toplumun mihenk taşlarından olduğunun bilincindeyiz. Değerli dekanımız sayın Zaur Aliyev' e bundan sonraki hayatında başarılarının devamını dileyerek Azerbaycan-Türkiye arasındaki kardeşlik ilkelerine olan hassasiyetinden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi bir borç biliyorum. TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDERASYONU) ailesi ve genel başkanı olarak şahsım adına da her zaman değerli dekanımızın kardeşimizin yanındayız. BAKÜ Devlet Üniversıtesı Hukuk Fakültesi Dekanımız sayın Zaur Aliyev vesilesi ile de Üniversiteler arasında Dünya sıralamasında önemli yer tutan Bakü Devlet Üniversitesi'nin değerli Rektörü; Şube Müdürleri; Öğretim Görevlilerine de ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı bildiriyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.