Vali Şahin, Demre’de Düzenlenen 100. Yıl Deniz Korteji’ne Katıldı

 

24 Ekim 2023
Vali Şahin, Demre’de Düzenlenen 100. Yıl Deniz Korteji’ne Katıldı

Vali Hulusi Şahin, tarihi ve doğal güzellikleriyle kültür turizminin merkezi olan Demre ilçesini ziyareti ederek, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Demre Gökkaya Koyu’nda gerçekleştirilen 100. Yıl Deniz Korteji’ne katıldı.


Vali Hulusi Şahin, ilçe ziyaretleri kapsamında Batı Antalya’nın önemli merkezlerinden olan Demre’yi ziyaret etti. Tarihi ve doğal güzellikleriyle kültür turizminin merkezi olan Demre ilçesini ziyaretinde Vali Şahin, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında deniz araçlarının Demre Gökkaya Koyu’nda gerçekleştirdiği 100. Yıl Deniz Korteji’ne katıldı. Kortejde tekneleriyle geçen vatandaşları selamlayan Vali Şahin’e Kaymakam Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz ve Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin eşlik etti.


Gerçekleşen kortejin ardından Vali Şahin, Kaymakam Onur Şatıroğlu ve Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz’i ziyaret ederek ilçenin eğitim altyapısı, turizmi, tarımı, tarihi ve turistik yerleri hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Şahin ilçedeki son ziyaretini, 4. Demre Kekova Festivali kapsamında kadın girişimcilerin el emeği ile ürettiği lezzetleri ve ürünleri ziyaretçilerine sunduğu “Yöresel Lezzetler Sokağı”nı ziyaret edip, girişimci kadınlara hayırlı işler diledi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.