Türk Yıldızları” Yerine F-16’lar Antalya Semalarında Olacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, “Türk Yıldızları” yerine F-16’lar Antalya semalarında olacak. 

27 Ekim 2023
Türk Yıldızları” Yerine F-16’lar Antalya Semalarında Olacak

“Türk Yıldızları” ekibi tarafından gerçekleştirilecek olan gösteri uçuşunun, İstanbul Boğazı’ndaki Resmi Geçit Töreni’nine katılacağından dolayı ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında F-16’lar Antalya semalarını süsleyecek. Türk Yıldızları yerine Antalya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan F-16’lar, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü’nü kutlayacağımız 29 Ekim Pazar Günü, Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruk noktasına çıkararak, izleyiciler için unutulmaz bir görsel şölen sunacak.


4 F-16, Gösteri Uçuşu Gerçekleştirilecek
Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında, 27 Ekim Cuma saat 13.00’de 2 adet F-16 uçağı yarım saat süreyle “Prova Uçuşu” gerçekleştirecek. 29 Ekim Pazar günü ise saat 13.00 itibariyle 4 adet F-16 uçağı “Gösteri Uçuşu” için Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda Antalyalılar ile buluşacak.


100. Yıl Antalya’da Coşkuyla Kutlanacak
Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamında öne çıkan programlar ise şu şekildedir; 27 Ekim Cuma Günü saat 20.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Konseri” etkinliği, 28 Ekim Cumartesi Günü saat 09.00’da Konyaaltı Yelken Kulübü önünde Dünya Rekortmeni Milli Sporcu Şahika Ercümen tarafından gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Dalış etkinliği, saat 13.30’da Kaleiçi Yat Limanı’nda gerçekleştirilecek olan Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel hazırlanan Deniz Korteji, saat 19.00’da Aspendos Antik Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan “Cumhuriyetin Asırlık Yüzü” adlı gösteri, saat 20.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Bölge Bando Komutanlığı tarafından düzenlenecek olan 100. Yıl Özel Konseri. Antalya’da 28 Ekim Cumartesi günü saatler gece 12’yi gösterdiğinde ise, “Türkiye Yüzyılının Ateşini, Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda ve 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz’la Çıralı-Yanartaş’ta yakıyoruz” etkinliği düzenlenecek.


Kutlamalar Drone Ve Havai Fişek Gösterisiyle Son Bulacak
29 Ekim Pazar Günü kutlamaların zirveye çıkacağı program; Vali Hulusi Şahin’in saat 09.30’daki Tebrikatı Kabulü, saat 10.00’da Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan kutlama programı, Konyaaltı Caddesi’nden saat 18.30’da başlayacak Fener Alayı ile saat 22.45’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Drone ve Havai Fişek gösterisiyle son bulacak.

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.