Antalya’nın ekolojik firması Lir Kozmetik’e 100. Yıl Ödülü

 

28 Ekim 2023
Antalya’nın ekolojik firması Lir Kozmetik’e 100. Yıl Ödülü


 2013 yılında Antalya’da Özlem Özgür tarafından kurulan ve konaklama tesislerine yönelik olarak, kullan at sektöründe faaliyet gösteren Lir Guest Amenities Otel Ekipmanları firması, sektöre getirdiği yenilikler nedeniyle 100. Yıl Marka ödülü kazandı.


Lir Guest Amenities Otel Ekipmanları firması, konaklama tesislerine yönelik olarak oda kozmetiğinden servis ürünleri ile ekolojik ambalaja kadar geniş bir yelpazede üretim ve distribütörlük yapıyor. Ürettiği ekolojik ambalaj ve tek kullanımlık ürünler pek çok ülkeye ihraç edilen firma, cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle düzenlenen 100. Yıl Marka Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.
İstanbul’da Bomonti Hilton’da yapılan ödül töreninde sunucu Pınar Altuğ ‘‘Antalya’dan bir dünya markası’’ anasonuyla firma sahipleri Özlem ve Özgür Özbek çiftini ödül almak için sahneye davet etti.


Özlem Özbek, genç bir firma olarak 100. Yıl Marka Ödülü kazanmış olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi:
 ‘‘Kullan at sektöründeki yenilikleri; otel konseptine uygun, avantajlı maliyetler kapsamında çözümler sunuyoruz.
İthal ve yerli markalardan oluşan zengin ürün yelpazemizle; otel oda kozmetiği, masa üstü servis ürünleri ve tek kullanımlık ambalaj grubu ürünleriyle hizmet kalitemizi sürdürmekteyiz.
Türkiye’de bir ilke imza atarak, doğada 60 günde çözünebilen ekolojik ambalajlarımızı modern tesisimizde üretmenin, ithalatı ikame etmenin ve ihracat yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Ülkemizdeki ilk ve tek ekolojik ambalaj markamız CELLO, tamamen doğal olarak üretilen kullan at sektöründe bir devrim niteliğindedir. Doğa dostu ambalajlarımızla sosyal ye ekonomik anlamda da ülkemize faydalar bütünü sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz.’’’

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.