Karaalioğlu Parkı’nda Cumhuriyet coşkusu sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları sürüyor. Etkinliklerin üçüncü gününde konserler ve halk oyunları gösterileriyle Cumhuriyet coşkusu yaşandı. 

28 Ekim 2023
Karaalioğlu Parkı’nda Cumhuriyet coşkusu sürüyor

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100 Yılı’nın kent merkezi ve ilçelerde birbirinden farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalarının bir adresi de Karaalioğlu Parkı. Orta miradorda gerçekleştirilen Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamalarında sahneye çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası seslendirdiği marş ve şarkılarla vatandaşları mest etti. Ardından sahne alan Ümit Burak Tekinay ve Cyristal Band Orkestrası ise Vardar Ovası, Bülbülüm Altın Kafeste, Manastır’ın Ortasında gibi Atatürk'ün sevdiği şarkıların yanı sıra Hey On beşli, Çanakkale Türküsü gibi kahramanlık türküleri seslendirdi. 

TÜRK OCAKLARI KONSERİ

 Sahneden şanlı tarihimizden ezgiler yükselirken, halk dansları ekibi de türkülere eşlik etti. Türk Ocakları’nın 100. Yıl Konserinde ise Burası Muştur,  Efem,  Köroğlu Solağı gibi türküler yer aldı. Etkinlik alanını dolduran Antalyalılar, ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet coşkusunu en güzel şekilde yaşadı. 

METAL ESERLER SERGİSİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Karaalioğlu Parkı’nda metal heykel atölyesi kurdu. Heykeltıraş Mustafa Oktay’ın atölyede yaptığı birbirinden farklı ve estetik 25 eser Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde sergileniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.