ZEYNEP HATİCE KARGI KİMDİR?

Zeynep Hatice Kargı 15.01.1983 Afyonkarahisar Dinar doğumlu. 2 çoçuk annesi olan Zeynep Hatice Kargı’nın 18 yaşında bir kızı 20 yaşında bir oğlu var. 2015 yılına kadar ev hanımlığı yaptı. 

06 Kasım 2023
ZEYNEP HATİCE KARGI KİMDİR?

 Muğla Dalaman ve Çanakkale’de ikamet etti. Şu an Antalya da ikamet ediyor. Zeynep Hatice Kargı 2015 yılında geldiği Antalya da çalışma hayatına atıldı.  Antalya da 2015 yılında güvenlik görevlisi olarak meslek hayatına atıldı. 3 yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştıktan 3 yıl sonra istifasını vererek emlak danışmanı olarak görevine başladı.

 Zeynep Hatice Kargı Emlak danışmanlığındaki ilk günlerini şöyle anlatıyor; “İlk emlak işine başladığım zaman o kadar yabancı bir sektördü ki benim için, fakat tuhaf bir şekilde bu sektörü sevdim. 6 yıl farklı farklı emlak ofislerinde çalıştım ve 1 yıl öncesi kendi firmamı kurdum ve Elit World Gayrimenkul ismiyle ofisimi açtım. Bu ofis benim hayalimdi. Aslında insanın hedefi olmalı. Hedefi olan başarıyı yakalıyor. Şuan aktif bir şekilde çalışıyoruz.

 Otomotiv işi de yapıyoruz. Firma olarak ismimizi duyurmuş bulunmaktayız.  Değerli yatırımcılarımızı doğru yatırım konusunda destekliyoruz. Sattığımız Gayrimenkullerin kefiliyiz aynı şekilde yatırımcımıza aldığımız Gayrimenkullerinde kefiliyiz. Doğru yatırım, doğru danışmanlarla oluyor. Sektörde kirliliğe inat biz dürüst ve ilkeli çalışmanın tarafındayız.” Diyor ve ekliyor; “Danışmalarımızla birlikte nice yıllara ELİT WORLD GAYRİMENKUL AİLESİ”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.