MEMENTO MORİ YAYINLARI, YAZARI NURCAN EZEL HÜMAY'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Memento Mori Yayınları ve yazar Nurcan Ezel Hümay, Atatürk’ün 83. ölüm yıldönümünde duygusal bir mesaj paylaştı. Atatürk’ün mirasını ve değerlerini yaşatma kararlılığını vurguladılar. 

09 Kasım 2023
MEMENTO MORİ YAYINLARI, YAZARI NURCAN EZEL HÜMAY'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

   Memento Mori Yayınları , sevgili yazar Nurcan Ezel Hümay tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşıldı. Hümay, Atatürk'ün büyük önderliği ve vefatının 83. yıl dönümüne ithafen duygusal bir mesaj iletti.

 Hümay, mesajında şunları dile getirdi: "Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye'nin eşsiz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk, sadece bir lider değil, aynı zamanda bize milli bir kahraman, bir vizyoner ve ilham veren bir önderdir."

 Atatürk'ün Türkiye'yi çağdaş uygarlık seviyesine yükseltme hedefi doğrultusunda yaptığı inkılaplar ve reformlar ile Türk milletine büyük miraslar bıraktığını vurgulayan Nurcan Ezel Hümay "Atatürk'ün ilke ve inkılaplarıyla şekillenen O'nun gösterdiği yolda ilerlemek, bizim en önemli görevimizdir." dedi.

 Nurcan Ezel Hümay Atatürk'ün vefatının üzerinden geçen yıllara rağmen fikirlerinin ve ideallerinin hala canlılığını koruduğunu belirtti. "Atatürk'ün bize bıraktığı en önemli miras, bağımsızlık, demokrasi, modernlik ve çağdaşlık değerlerine olan inancımızdır. Bu değerleri her zaman koruyacak ve gelecek nesillere aktaracağız." şeklinde konuştu.

 Memento Mori Yayınları olarak, Atatürk'ü anma gününde onun fikirlerini ve mirasını canlı tutma konusundaki kararlılıklarını vurgulayan Hümay, "Atatürk'ün yolunda ilerleyerek, Türkiye'nin daha da ileriye taşınması ve büyümesi için çaba sarf edeceğiz. Onun emanetine sahip çıkacak ve ileride de onunla gurur duyacağımız bir Türkiye'yi inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 Memento Mori Yayınları ve yazar Nurcan Ezel Hümay, mesajlarını "Atatürk'ü ve onunla beraber mücadele eden tüm kahramanları rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların bize bıraktığı mirası daima yaşatacağız." sözleriyle tamamladı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.