FABRİKADA İNTİKAM SALDIRISI

Tokat’ta bir kişi, ağabeyini öldüren saldırganın ağabeyine intikam saldırısı düzenledi. 

13 Kasım 2023
FABRİKADA İNTİKAM SALDIRISI

 10 Kasım sabahı Turhal Şeker Fabrikası’nın bahçesinde meydana geldi. 23 Mart 2022'de Turhal’a bağlı Kızkayası köyünde kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Serhat Unutmaz, Musa Şahin tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Musa Şahin tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ve dava sonucu 10 Yıl hapis cezası aldı.

 İntikam almak isteyen Serhat Unutmaz’ın kardeşi Z.U., ağabeyini öldüren Musa Şahin’in ağabeyi Erdal Şahin’e otomobille çarparak yaralanmasına sebep oldu. Çarptıktan sonra yanındaki araçtan inen Z.U., Şahin’e tüfek doğrultup tekme attı. Bu sırada baba Ayhan Unutmaz, oğlunun elinden tüfeği aldı. Z.U. olay yerinden kaçarken yerde yatan Erdal Şahin’e tekrar çarptı. Yaralanan Erdal Şahin, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Şahin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

  Kaçan şüpheli Z.U.’nun yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Gözaltına alınan baba Ayhan Unutmaz ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

(Kaynak DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.