EŞİNİ ÖLDÜRÜP KAYINVALİDESİNİ YARALADI

Konya'nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi’nde 3 çocuk annesi Zekiye E., eşi Durmuş Ali E. ile anlaşmazlık yaşayınca evi terk edip ailesinin yanına yerleşti. 

13 Kasım 2023
EŞİNİ ÖLDÜRÜP KAYINVALİDESİNİ YARALADI

 Bugün sabah saatlerinde konuşmak için eşinin yaşadığı eve giden Durmuş Ali E., çıkan tartışma sırasında tabancayla eşi Zekiye E. ve kayınvalidesi Ayşe Ç.'ye ateş etti. Eşi ve kayınvalidesini vurduktan sonra Durmuş Ali E. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Zekiye E., doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

 Durumu ağır olan Kayınvalide Ayşe Ç. ise ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Öldürülen Zekiye E.'nin boşanma davasını açmak için hazırlık yaptığı belirtildi. Jandarma kaçan Durmuş Ali E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.