İLKAY GÜNGÖR KIZILKAYA İÇİN ÇALIŞMALARINI HIZ KESMEDEN SÜRDÜYOR

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Kızılkaya için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

16 Kasım 2023
İLKAY GÜNGÖR KIZILKAYA İÇİN ÇALIŞMALARINI HIZ KESMEDEN SÜRDÜYOR

 Kızılkaya Beldesin de uzun uğraşlar sonucunda 40 yıl önce dökülmüş olan asfalt yenileniyor.

 2019 yerel seçimlerinde görev alan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör göreve geldikten sonra Belde de radikal değişiklikler yapmaya başlamıştı, Doğalgaz ve yine 40 yıllık içme suyu hattını baştan aşağıya yeniledikten sonra alt yapı çalışmalarından zarar gören ana arter yollara 2.4 km sıcak asfalt dökerek yolları yeniledi.

 Sadece asfaltla kalmayıp ara sokaklarda ise 13 Km'de kilit parke yol yaparak beldenin çehresini değiştirdi. Kızılkaya Beldesi’ ne yaptığı hizmetlerle halkın sevgisini ve takdirini kazanan Belediye Başkanı İlkay Güngör Kızılkaya yaşanabilir bir çevre inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

 2019’dan bu yana Kızılkaya’da ki değişim ise gerek yöre halkı gerekse de Kızılkaya sınırları dışından gelenlerin gözlerinden kaçmıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.