5 AYLIK HAMİLE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA: EŞİMİ CANAVAR GİBİ GÖRDÜM

Şanlıurfa Akçakale’ye bağlı Çömlekçi Mahallesi’nde Uzun ailesinin evinden silah sesi geldiğini duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla gelen ekipler, evde 5 aylık hamile olan 24 yaşındaki Fidda Uzun'u kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Yapılan incelemelerde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. 

16 Kasım 2023
5 AYLIK HAMİLE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA: EŞİMİ CANAVAR GİBİ GÖRDÜM

 Fidda Uzun'un cenazesi otopsi için morga götürülürken eşi Ahmet Uzun jandarma ekiplerince evinin arka bahçesinde suç aleti tüfekle birlikte yakalanarak, gözaltına alınan Uzun, ilk ifadesinde temizlediği tüfeğini asmak istediği sırada kazayla ateş alması sonucu olayın meydana geldiğini iddia etti.

 Durumdan şüphelenen jandarma ekiplerinin sorguladığı Ahmet Uzun, eşine ve kendisine büyü yapıldığını düşündüğü için öldürdüğünü itiraf etti.

 1 yıl önce eşiyle severek evlendiğini belirten Ahmet Uzun, "Eşim ile evin dışında olduğumuz zamanlarda çok iyiydik. Aramızda hiçbir sorun yaşamıyorduk, Eve girdiğimiz zaman huzurumuz kaçıyor ve sürekli kavga ediyorduk. Son günlerde evde çok sayıda muska ve Arapça yazılı kağıt parçaları vardı. Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm." dedi.

 Ahmet Uzun’un daha önce de psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Uzun çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevin gönderildi.

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.