HALİL MODA SAHİBİ, İBRAHİM HALİL KILIÇ KİMDİR?

 

17 Kasım 2023
HALİL MODA SAHİBİ, İBRAHİM HALİL KILIÇ KİMDİR?

 Meslek hayatına 10 yaşında çırak olarak Gaziantep’te başlayan, kısa süre içinde yeteneği ve modaya farklı bakış açısıyla ustalarının gözdesi olan Halil Bey, 17 yaşında kendi terzi dükkanını açmıştır.

Tadilat, özel tasarım, özel dikim yetenekleriyle bay-bayan giyimde Gaziantep’te bir marka haline gelmiştir.

 1999 senesinde Antalya’ya taşınarak terzilik hayatına burada başarılı bir şekilde devam etmiştir . Yarattığı özel modeller, tadilat olarak başladığı işlerde gösterdiği sihirli dokunuşlar sayesinde Antalya’da da kısa sürede aranan önemli ve yetenekli bir usta olarak anılmasını sağlamıştır. Bugünlerde hala Gaziantep’teki eski ve sadık müşterilerine uzaktan hizmet vermeye devam etmiştir.

 40 senelik tecrübe, yetenek, ustalık, başarı hikayesinin ardından  2022 senesinde Antalya’da abiye mağazası açarak meslek hayatını bu yönde geliştirmiştir.

 Halen Antalya’nın en gözde yerinde abiye mağazasını çalıştırmakta ve aynı zamanda özel tasarım çalışmalarına devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.