ESKİ EŞİNİ KATLETTİ

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Ayşe Acar (46), bir süre önce boşandığı 16 yıllık eski eşi Cemil Fidan (46) tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Hakkında uzaklaştırma kararı olan Cemil Fidan'ın cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaştığı metinde "Öfkeyle oturursam zararsız kalkmam, benim Allah'a bir can borcum var onu da verdiği gibi alır herkes attığı adıma dikkat etsin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 

18 Kasım 2023
ESKİ EŞİNİ KATLETTİ

 Balıkesir Gönen Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Ayşe Acar, 16 yıldır evli olduğu Cemil Fidan’dan bir süre önce boşandı. Boşanmayı kabullenemeyen Cemil Fidan, eski eşi ve 2 kızının annesi Ayşe Acar’ın, dün evine gitti.
 Yaşanan tartışma sırasında Ayşe Acar, eski eşi Fidan tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olay sonrası polise giden Cemil Fidan cinayeti itiraf etti. Eve gelen sağlık görevlileri Ayşe Acar’ın boğazından bıçaklanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

(KAYNAK DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.