KATİL KOMŞU’NUN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Manisa'da Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları apartmanın asansöründe ölü bulundu. 

21 Kasım 2023
KATİL KOMŞU’NUN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

 Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi'ndeki binada oturan bir kişi, dün zemin kata inmek için çağırdığı asansörde, aynı binada oturan komşusu Devrim Güler(48) ve kızı Doğa Etyemez’in (18) hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından anne ve kızın hayatını kaybettiğini belirlendi. Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından anne ve kızın telle boğularak öldürüldüğü ve katilin alt komşuları Atalay Yüksel olduğu tespit edildi. Ankara’da gözaltına alınan Atalay Yüksel Manisa’ya getirildi.

 Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan katil komşu Atalay Yüksel suçunu itiraf etti.

 Atalay Yüksel savcılıktaki ifadesinde, Devrim Güler ile sevgili olmak istediğini ancak Devrim Güler’in kızı Doğa’nın buna izin vermediğini belirterek;

''Devrim’le sevgili olmak istedim. Ancak bundan kızı Doğa Etyemez haberdar oldu. Bunun üzerine evlerine çıktım. Tartışma çıktı. Doğa'yı telle boğarak öldürdüm. Bu olay 01.30 sıralarında yaşandı. Bu arada evde bekledim. Yaklaşık 2 saat sonra Devrim Güler eve geldi. Sonra onu da telle boğarak öldürdüm. Olay apartmanın 2. katında yaşandı. Olaydan sonra her ikisinin de cesedini asansöre koydum ve asansörü 4. kata gönderdim. Sonra sabah bilet alarak trenle önce İzmir'e, ardından yine bilet alarak uçakla Ankara'ya gittim.'' dedi.

Cinayete kurban giden anne ve kızı ise, Salihli’nin Kocaçeşme Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.

(KAYNAK: İHA-DHA-AA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.