BANU PARLAK SERBEST BIRAKILDI

Banu Parlak, sosyal medyadaki silahlı paylaşımları nedeniyle İstanbul'da gözaltına alınmıştı. 

23 Kasım 2023
BANU PARLAK SERBEST BIRAKILDI

 Ruhsatlı olduğunu iddia ettiği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Parlak hakkında, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı ve Beylikdüzü'ndeki evin yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek ele geçirildi. Geceyi nezarethanede geçiren Banu Parlak,  ifadesinde tehdit aldığını, bu nedenle silah bulundurduğunu söylediği öğrenildi.

 Büyükçekmece Adliyesi'ne götürülen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Banu Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Parlak savcılıkta verdiği ifadesinde şunları söylediği öğrenildi;

 Banu Parlak ''Başakşehir'deki güzellik merkezim 2 kez kurşunlandı. Bu sebepten ötürü can güvenliğimi sağlamak amacıyla silah temin etmeye karar verdim. Ruhsat işlemleri uzun sürünce internet üzerinden tanımadığım birinden 120 bin liraya silahı satın aldım. Tabancayı iş yerindeki çekmeceme koydum. Daha sonra da evime götürdüm. Bu silahı üzerime alıp taşımadım, evimde taşıdım. Videoda görülen silah ise işyerime gelen bir erkek müşterime aitti. 1,5 sene önce sosyal medya hesabım için espri maiyetinde çektiğim bir videoydu. Silah gerçek değil, o yüzden alıp video çektim. Yaşanan son olaylardan sonra beni zor durumda bırakmak için sanki yeni paylaşmışım gibi servis ediyorlar'' dedi. 

(KAYNAK:İHA-DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.