ANTALYA KATI ATIK TESİSİ YOLU ASFALTLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisinin yolunu asfaltladı. 

21 Aralık 2023
ANTALYA KATI ATIK TESİSİ YOLU ASFALTLANDI

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ve çevresindeki ilçelere hizmet veren Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisinin bozuk olan yolunu asfaltladı.

 Her gün binlerce ton yük taşıyan çöp kamyonlarının kullandığı yol yaz aylarında toz toprak kış aylarında ise çamur nedeniyle sık sık bozuluyordu. Bölgeye giden araçların daha rahat bir ulaşım yapabilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi önce yolun alt yapısını tamamlandı. Yağmur ve su giderleri de açılan yolda asfalt döküm işlemi gerçekleştirildi.

 Asfaltı tamamlanan yolda artık çöp kamyonları ve tırlarla birlikte bölgeye giden diğer araçlar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlanmış olacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.