CHP’Lİ İBRAHİM TALAY, TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLDU

CHP’li İbrahim Talay, Tuzla’da sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek için aday. Hedefi, halkın katılımını sağlayarak, halkçı ve kamu yararına hizmet üretmek... 

25 Aralık 2023
CHP’Lİ İBRAHİM TALAY, TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLDU

Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, sağlıklı kentleşme ve sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışıyla Tuzla halkı ile birlikte hizmet vermek için göreve talip olduğunu söyleyen CHP 'li İbrahim Talay 32 yıl sonra ilk sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışıyla belediye başkanı olmak hedefinde olduğunu belirtti.

Talay, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"32 yıl sonra ilk sosyal demokrat halkçı belediyecilik hizmet anlayışıyla belediye başkanı olmak hedefimizdir. Benim ve Tuzla halkının hayali budur. Yakınım çevrem ve halktan gelen talepler doğrultusunda aday olma kararı aldım.

Ahlaklı ve etik belediyecilikle, birey olarak insana saygı duyarak tüm Tuzla halkının hizmet üretiminde katılımını sağlamak hedefimiz olacaktır. Ekip çalışmalarını arkadaşlarımla takım olarak yapıyoruz.

İBB Başkanımız sevgili Ekrem İmamoğlu 'nun projelerini devam ettirmek, önce Tuzla ve İstanbul'da sonra tüm Türkiye'de iktidar olmak, Tuzla'mızda sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışını geliştirerek getirmek, partimizin bayrağını daha da yukarı taşımak için yola çıktık. Bunu Tuzla halkı ile hep birlikte başaracağız.

Belediyeler yasalarla yönetilmektedir. Yasal yükümlülükler içinde, Tuzla halkını da yanımıza alarak, halkçı, kamu yararına olacak şekilde hep birlikte yöneteceğiz. 'Halkla birlikte yönetim anlayışı' ve 'toplumcu belediyecilik' bağlamında hizmet üreteceğiz."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.