MAYAFED'DEN YARDIM ELİ

 

30 Aralık 2023
MAYAFED'DEN YARDIM ELİ

 MAYAFED Eskişehir İl Başkanlığı tarafından annesi babası cezaevinde olan ve 2 yıldır eğitim hayatına devam edemeyen kızı çocuğunun eğitim hayatına devam edebilmesi için okula kaydı yaptırılarak hayali gerçekleştirildi.

 MAYAFED Eskişehir İl Başkanı Sönmez Işık ve Başkan yardımcısı Cennet Yıldırım tarafından aileye yapılan ev ziyareti sonrasında babannesi ile birlikte yaşayan kız öğrencinin tüm kırtasiye, eğitim seti, forma gibi okul ihtiyaçları karşılanmıştır.

 Ayrıca kız öğrencinin, maddi ve manevi tüm sorumluluklarını Eskişehir il başkanı Sönmez Işık üstlenmiştir. 4. sınıfta olmasına rağmen okuma yazma bilmeyen öğrenciye sınıf öğretmeni tarafından özel eğitim verilerek arkadaşları ile aynı seviyeye ulaşmasına yardımcı olunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.