TÜTÜNCÜ : “KEPEZ’E 15 YILDA 150’DEN FAZLA OKUL KAZANDIRDIK”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’e 15 yılda 150’den fazla okul kazandırdıklarını söyledi. Tütüncü, “2024’de çıtayı daha yükseltiyoruz. Daha büyük hizmetler, daha yeni hizmetler Kepez’e gelecek, Antalya’ya gelecek. “ dedi. 

02 Ocak 2024
TÜTÜNCÜ : “KEPEZ’E 15 YILDA 150’DEN FAZLA OKUL KAZANDIRDIK”

 Eğitim yatırımlarına büyük önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı tamamlanmak üzere olan Yenimahalle İlköğretim Okulu binasında incelemelerde bulundu. Okul binasını gezen Başkan Tütüncü, sohbet ettiği işçilere de kolaylıklar diledi. 15 yılda Kepez’de baş döndürücü bir hızla eğitim yatırımları yapıldığını bildiren Tütüncü, “15 yılda 150’den fazla yeni okulu şehrimize armağan etmekten, Kepez kazandırmaktan, çocuklarımıza gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri harikulade eğitim mekanları kazandırmaktan çok büyük bir onur duyduk. Aslında yapmış olduğumuz bu çalışmalar tarihe zamana attığımız en önemli imzalardır.

 2023 yılı eğitim yatırımları bakımında son derece önemli geçti. Cumhuriyetin 100. Yılında Kepez’e 37 yeni okul kazandırmak için canhıraç bir çabayı üstün bir gayreti gösterdik. Nice temel atmalarla, nice açılışlarla fevkalade güzel bir eğitim yılı geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okumak bizim için çok kıymetli. Eğitim bizim için çok kıymetli. Bilgiyle geleceğe yürüyen bir gençliğin olması çok önemli. Bunları yapmak içinde gece gündüz durmadan çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Cumhuriyetin 100. Yılı Kepez’in eğitim yatırımları konusunda  da hiç unutamayacağımız güzellikte harikulade bir sene oldu. 2024’de çıtayı daha yükseltiyoruz. Daha büyük hizmetler, daha yeni hizmetler Kepez’e gelecek, Antalya’ya gelecek.” dedi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.