ÖZGÜR ÖZBEK KONYAALTI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

 

06 Ocak 2024
ÖZGÜR ÖZBEK KONYAALTI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

 Antalya’nın sevilen iş insanlarından ve Deva Partisi’nin Antalya’da örgütlenmesinde büyük emeği olan Özgür Özbek, AK Parti’den Konyaaltı Belediye Meclisi üyesi adayı olmak için başvurdu. Almanca öğretmenliği ve işletme dallarında yüksek öğrenim gören Özgür Özbek, özel sektörde bölge temsilciliği ve yöneticilik yaparak yönetici olarak iş deneyimi edindi.


Daha sonra aile şirketi Lir Kozmetik ile Cello Ambalaj Kağıt AŞ’nin başına geçerek her iki şirketi de hızlı bir büyüme sürecine soktu.
1972 doğumlu iş insanı Özbek, bu arada siyasete de atılarak Deva Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nı kurdu ve kurucu başkanlığını yaptı. Bir süre Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı görevinde de bulunan Özgür Özbek, daha sonra ‘‘Partinin gelişimi ve yapısı bana uymuyor’’ diyerek istifa etti.
Kısa bir süre siyasetten ayrı durup işlerine yoğunlaşan Özgür Özbek, AK Parti’de siyaset yapmaya karar verdi ve Konyaaltı Belediyesi Meclis üyeliği adaylığı için başvurdu.
Siyaset çevrelerinde, Özgür Özbek’in iş insanı olarak Konyaaltı’nda sevilen ve güven duyulan bir isim olduğu, aday gösterilmesine kesin gözüyle bakıldığı, AK Parti’ye önemli sayıda oy kazandıracağı konuşuluyor.
Özgür Özbek 21 yıllık evli ve iki çocuk babası.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.