GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

 

10 Ocak 2024
GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Değerli Basın Mensupları; 

 Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Hak ve hürriyetlerinizi elde edişinizin yıl dönümünde, milletimizin sesi, vicdanı olan, yedi gün yirmi dört saat vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşması için mesai harcayan tüm gazetecilerimizin tarafsız ve objektif basın, demokratik toplumların olmazsa olmazı, milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır. 

 Şüphesiz ki, basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak hayati bir görevi yerine getirmektedir. Her an, her yerde ve büyük bir özveri ile görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahidim. 

 Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da basın çalışanlarımızın, milli bir hedef olarak, ülkemizin 2024 hedeflerine giden zorlu yolları, fikirleriyle, kalemleriyle aydınlatmaya devam edeceklerine gönülden inanıyorum. 

 Tüm basın çalışanlarımıza özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyorum. 

 Bu inanç ve düşüncelerle, daha iyi çalışma imkan ve koşullarına kavuşmaları temennilerimle, basın şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum, tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum; çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 

Dr. Habib AYTEKİN
Gazeteci

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.