KEPEZ’İN VARSAK KREŞİ AÇILIYOR

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin 6. Şubesi, Varsak’ta 12 Ocak Cuma günü 11.00’da açılıyor. 

11 Ocak 2024
KEPEZ’İN VARSAK KREŞİ AÇILIYOR

 Kepez Belediyesi, çalışan annelerin kreş talebini karşılamak ve okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla ilçeye kazandırdığı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerine bir yenisini daha ekledi. Teomanpaşa, Özgürlük, Ahatlı ve ErenköKepez Belediyesi, çalışan annelerin kreş talebini karşılamak ve okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla ilçeye kazandırdığı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerine bir yenisini daha ekledi.

 Teomanpaşa, Özgürlük, Ahatlı ve Erenköy’den sonra Varsak mahallesi de 10 sınıflı ve 200 öğrenci kapasiteli kreşine kavuştu. Aktoprak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda 3 bin metrekare büyüklüğündeki belediye hizmet alanına yapılan kreş, mimari tasarımı, oyun parkının olduğu büyük bahçesi, renkli dekorasyonu, mobilyaları ile modern, güvenli ve neşeli bir eğitim yuvası oldu. Varsak Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 12 Ocak Cuma günü 11.00’da hizmete açılacak. 

 y’den sonra Varsak mahallesi de 10 sınıflı ve 200 öğrenci kapasiteli kreşine kavuştu. Aktoprak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda 3 bin metrekare büyüklüğündeki belediye hizmet alanına yapılan kreş, mimari tasarımı, oyun parkının olduğu büyük bahçesi, renkli dekorasyonu, mobilyaları ile modern, güvenli ve neşeli bir eğitim yuvası oldu. Varsak Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 12 Ocak Cuma günü 11.00’da hizmete açılacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.