482 BİN LİRALIK GASP

İstanbul Esenyurt'ta bankadan para çeken kişinin 482 bin lirasını gasbeden şüpheliler kaçtı. Gaspçılarla, onlara direnen mağdur arasındaki arbede anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

16 Ocak 2024
482 BİN LİRALIK GASP

 Esenyurt ilçesi Akçaburgaz Mahallesi Hadımköy Yolu Caddesi'ndeki bir bankadan 1 milyon 900 bin lira çeken Cafer Ç., arabasına binmek için dışarı çıktığı sırada yanına yaklaşan hafif ticari araçtan çıkan birkaç  kişi, Cafer Ç.’den para dolu çantasını istedi. Çantayı vermeyi reddeden Cafer Ç.’den bir miktar parayı zorla alan gaspçılar olay yerinden kaçtı.

 İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Cafer Ç.’nin 482 bin lirasının gasbedildiğini belirledi. Gaspçıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

(KAYNAK: AA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.