İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT BUCAK OLDU

 

17 Ocak 2024
İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT BUCAK OLDU

  Muratpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak,  İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı oldu. Turgut Bucak adaylığı konusunda,  “MHP’den İYİ Parti’ye geçtik. Genel Başkan Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için üye kaydımız var partide. 27. ve 28. Dönem milletvekili aday adayı olduk İYİ Parti’den. Nasip olmadı. Partimize küsmedik. Partimizde üyeliğimiz devam ediyor. Muratpaşa Belediye Başkanlığına adayım.” dedi.

Turgut Bucak kimdir?

 1960 yılında Korkuteli Antalya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. Esnaf bir ailenin dört çocuğundan en büyüğü olarak, 1983 yılından bugüne kadar sahibi olduğu Antalya’da İnci Börek Salonlarında esnaflık ve börekçilik mesleğini icra etti. Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2002 yılından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlık görevini halen yürütüyor. Bucak, aynı zamanda Batı Akdeniz Bölgesinin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet kooperatiflerini bünyesinde barındıran TESKOMB’un 6. Bölgesinde uzun yıllardır yönetim kurulu üyeliği görevinde devam ediyor. Evli, 4 çocuk babası.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.