ATSO ELMALI EĞİTİM VE SAĞLIK MERKEZİ BİNASI YÜKSELİYOR

ATSO Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri Töreni’nde kazananlar adına Ekim ayında temeli atılan ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Başkan Bahar, “Elmalı'nın geleceğine, gençlerimize, çocuklarımıza, sağlık ve eğitim ihtiyaçlarına duyduğumuz sorumluluğu yerine getiriyoruz.” 

19 Ocak 2024
ATSO ELMALI EĞİTİM VE SAĞLIK MERKEZİ BİNASI YÜKSELİYOR

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, ATSO Cumhuriyetin 100. Yıl Ödül Töreni’nde kazananlar adına Ekim ayında temeli atılan ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi binasında inşaat tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları yakından takip eden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Kadim şehir Elmalı’nın geleceğe dönük yüzünü temsil etmek amacıyla modern bir hizmet binasını hayata geçirmek için heyecanlıyız. Oda üyelerimiz ile birlikte çocuklarımız ve Elmalı halkı eğitimlerden ve sağlık hizmetlerinden faydalanacak” dedi. ATSO yönetiminin ilçelere, özellikle eğitim ve sağlık alanında verdiği desteklerin göstergesi olarak dikkat çeken ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi, zeminden 4’üncü kata kadar donanımlı teknolojinin kullanıldığı bir merkez olmasıyla da örnek teşkil edecek.

AKILLI VE DONANIMLI BİR MERKEZ

 Merkezin, sadece bir bina olmadığını aynı zamanda Elmalı şehrinin sosyal ve sağlık alanındaki altyapısına önemli bir katkı sağladığını kaydeden Başkan Ali Bahar, “Bu merkez, bölge halkının daha iyi eğitim ve sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi adına önemli bir adım. Merkezimizin zemin katından itibaren kullanılacak olan modern teknoloji, sağlık hizmetlerimizin etkin ve hızlı bir şekilde sunulabilmesi için tasarlandı. Her detay, insan sağlığını ön planda tutarak seçildi. Böylece, bina sadece mimari bir yapı değil, aynı zamanda akıllı ve donanımlı bir sağlık merkezi olarak hizmet verecek” ifadelerini kullandı. İlk iki katının kaba inşaatının tamamlandığı ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi’nin zemin katında sağlık hizmet merkezi, muayene odası, fizyoterapist odası, sosyal hizmetler bölümünün yanı sıra müşahede, pansuman odası ve tıbbi müdahale odası tam donanımlı olarak oluşturulacak. Birinci katta ise ATSO Elmalı Temsilciliği, çalışma ve bekleme odaları, ikinci katta eğitim merkezi yer alacak. Üçüncü kat çok amaçlı salon yapılarak bölge halkına hizmet edecek.

BİNAYA DEĞİL, İNSANA YATIRIM YAPIYORUZ

 Merkezin proje aşamasından, inşaat sürecine kadar çalışmaların her anını takip eden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Sadece sağlık hizmetlerine odaklanmıyoruz, aynı zamanda eğitim alanında da bir katma değer sunacağız. Eğitim merkezimizde, bölge halkına çeşitli konularda eğitim programları düzenleyerek bilgi ve beceri kazanmalarına destek olacağız. ATSO olarak sadece bir bina değil, insanlarımıza yönelik bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Elmalı'nın geleceğine, gençlerimize, çocuklarımıza, sağlık ve eğitim ihtiyaçlarına duyduğumuz sorumluluğu yerine getiriyoruz” diye konuştu. İlçe dayanışmasına dikkati çeken Başkan Bahar, “Bu projenin hayata geçirilmesinde Elmalı halkıyla birlikte çalışmak, ATSO olarak ilçe dayanışmasını ön planda tutmak bizim için büyük bir önem taşıyor. Hep birlikte, ilçelerimizin kalkınması ve refah seviyesinin artması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.