ÜNİVERSİTEYE KOMŞU ETÜT MERKEZİ

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahallesi’nde hizmete açtığı yeni etüt merkeziyle öğrencilere ders çalışabilecek yeni alanlar oluşturmaya devam ediyor. 

31 Ocak 2024
ÜNİVERSİTEYE KOMŞU ETÜT MERKEZİ

 Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim ve gençleri üniversite sınavına hazırlayan merkeziyle Antalya’nın en büyük eğitim kurumlarından Muratpaşa Belediyesi, etüt merkezleriyle de eğitime verdiği desteği sürdürüyor.

 Muratpaşa Belediyesi Güzeloba, Kızıltoprak ve Şirinyalı Mahallesi’ne açtığı ‘Falez Etüt Merkezi’nin ardından Meltem Mahallesi’nde etüt merkezi inşaatını tamamladı. Akdeniz Üniversitesi’ne komşu etüt merkezi İsmail Baba Sürelsan Caddesi üzerinde 3807’nci Sokak’ta yer alıyor. Etüt merkezi bireysel çalışmalarda kullanılabileceği gibi öğrencilerin grup çalışmaları ve projelerini tartışabilmelerine elverişli olarak tasarlandı. Merkez, 4 bölümden oluşuyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.