12 YAŞINDAKİ BEHİYE'NİN KATİLİ İNTİHAR ETTİ
İzmir'de demir kapının camını kırarak girdiği evde 12 yaşındaki Behiye'yi öldürüp, annesini yaralayan Levend Macu, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.
İzmir'de Behiye adındaki 12 yaşındaki çocuğu öldüren Suriye uyruklu şüpheli, cezaevinde intihar etti. 24 Ocak'ta meydana gelen olayda, Levend Macu (30), demir kapısının camını kırarak girdiği evde bulunan Suzan E.'yi (34) 7 bıçak darbesiyle yaraladı.
Levend Macu, daha sonra Suzan E.'nin kızı Behiye E.’yi (12) de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp, kaçtı. 12 yaşındaki Behiye kurtarılamazken, annesi Suzan E. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Levend Macu yakalanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Levend Macu, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.
(KAYNAK: İHA-DHA)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Manisa’daki otobüs kazasında can kaybı 12’ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026 bitmeden 38 bin hekim dışı personel alınacak

Bakan Prof. Dr. Memişoğlu: Sağlık ve adaletin ortak amacı insanın hakla…

ABB Başkanı Yavaş: Parti değiştiren belediye başkanları hesabını sandık…
