Başkan Böcek’e ANSİAD’dan ziyaret

Başkan Böcek: “ANSİAD şehrimizin önemli bir değeri” 

08 Şubat 2024
Başkan Böcek’e ANSİAD’dan ziyaret

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD) yeni başkanı Ercan Özbek ve yönetim kurulunu kabul etti. Başkan Böcek, ANSİAD’ın Antalya için katma değer, istihdam ve yatırım anlamında çok önemli bir değer olduğunu söyledi. 

 ANSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, ANSİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. ANSİAD’ın Antalya’nın önemli bir değeri olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Yatırım, katma değer ve istihdam anlamında Antalyalı iş insanlarımızın şehrimize çok önemli katkıları var. Vergilerinizi Antalya’ya ödüyorsunuz. Birlikte güzel projelere imza attık. Özellikle Girişimcilik Zirvemiz çok ses getirdi. Yine güzel projelere imza atacağız” dedi. 

HEP BERABERİZ
 ANSİAD Başkanı Ercan Özbek ise Başkan Muhittin Böcek’e yeni dönem için çıktığı başkanlık yolunda başarılar dileyerek, “Size de hayırlı olsun Başkanım. Birlikte hep beraberiz. Büyükşehir Belediyemizi her zaman yanımızda görmekten mutluyuz. Umarım gelecek dönemde de hep birlikte devam etme arzusundayız” diye konuştu. 
Ziyaret anısına ANSİAD Başkanı Özbek, Başkan Muhittin Böcek’e plaket takdim etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.