KÖKSAL SELÇUK ÖZEL RÖPORTAJI

 

18 Şubat 2024
KÖKSAL SELÇUK ÖZEL RÖPORTAJI

 

ÖNCELİKLE SİZİ TANIYABİLİR MİYİZ?


  1967 Konya Akşehir doğumluyum. 48 yıldır Antalya da yaşamaktayım. İlkokul ve ortaokulu Emekler okulunda tamamladım. Liseyi Antalya lisesinde tamamladım. Anne ve baba Tüm kardeşlerim Antalya da yaşamaktadır. Babam Marangozdur. Babamın yanında çıraklık sonrası kalfa ve usta olarak marangozluk yaptım. Askerliğimi Erzurum da tamamladım. Askerlik sonrası Antalya’ya geldim. Babamın ve annemin vesilesiyle ticaret hayatına atıldım. 1993 yılında Selçuk İnşaat ve Otomotiv sektöründe kariyer  yaptım. Antalya’nın Kepez ilçesinde Dokumada 7 kat 4 daire olmak üzere 28 daireli 20 bina inşaatı yaptım.

-SİYASİ KARİYERİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ? DAHA ÖNCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNUZ BİLİNİYOR.


  Kepez Kütükçü Mahallesinde çocukluğum geçtiği için kepez de 1999 yılında Belediye Başkan adayı olmaya kararı verdim. Ve Kepez Belediyesine bağımsız aday oldum kazanamazsam da çok ciddi oylar aldım. 1999 seçim tercübemle 2002 de bağımsız milletvekili adayı oldum. Yine çok ciddi oylar aldım. Maalesef Antalya gibi yerlerde bağımsız aday olup kazanmanın biraz hayal olduğunu öğrendim. 2006 yılında yolum Kıbrıs’a düştü boş durmuyordum. Üniversite sınavlarına girmiştim. Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okumaya başladım. 2011 yılında mezun oldum ticaret daha baskın geldiği için sürekli ticaretle uğraştım. Belediye Başkan adaylığı, milletvekili adaylığı derken, medya basın sektörüne atıldım. Kendi gazetemi ve Medya şirketimi  kurdum. Yeşilçam Medya A.Ş olarak şirkette ortağım yoktur. 07 haber ile Antalya Medya sektörüne devam ederken, 2014 yılında Antalya Konyaaltı ilçesine DSP Belediye Başkanı adayı oldum. Baya çalıştım fakat mevcut başkan Muhittin Böcek daha güçlü bir aday idi. Seçime bir hafta kala Mevcut başkan Muhittin Böcek’e destek verdim. Siyaset girdiğinizde biraz zor kurtulursunuz. 2015 de Merkez Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı oldum. Fakat partimiz küçüktü. Tanıtım ve reklam maddiyata dayandığı için gücümün yettiği yere kadar çalıştım. Siyaset işi zor bir iş. Tam bir para tuzağı gibi. Tekrar ticaret ve Medya işine yöneldim. Antalya için çalışmalar yaptık ve yapıyoruz da. Bugüne kadar yapmış olduğumuz etkinlikler ve ödül törenleri ile 1000 kişiye plaket verdik. Antalya da adımız Ödül avcısına çıktı. Yeşilçam Medya A.Ş olarak Antalya da 10 tane haber sitesi, haftalık görsel gazete ve aylık çıkan Antalya Tempo adında dergi ile hizmet veriyoruz. Geçen sene yüksek lisansımı tamamladım. Hukuk ve Basın Danışmanı Doktor Köksal Selçuk olarak iş hayatıma devam ediyorum.


-ŞU ANDA MEDYA SEKTÖRÜ DIŞINDA, FAALİYET GÖSTERDİĞİNİZ BAŞKA BİR SEKTÖR VAR MI?


 Kurmuş olduğum şirketlerim çok şükür devam ediyor. Selçuk plastik A.Ş, Selçuk Turizm A.Ş, Selçuk İnşaat A.Ş, Yeşilçam Medya A.Ş varolan şirketlerim. Akşehir de yapmak olduğum 35 Villa İnşaat devam ediyor. Adı Köksal Selçuk Konakları. İş hayatımda sloganım “Ne yaparsan Yap Aşkla yap”. Yaptığınız işi aşkla yaparsanız inanın yaptığınız işin meyvesini alırsınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.