Tütüncü, bir günde Antalya’nın 3 ilçesini gezdi

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, bir günde Antalya’nın 3 ilçesini gezdi. İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçe sakinleriyle kucaklaşan Tütüncü, hemşehrilerinin gönül kapılarını çaldı, hayır dualarını aldı. 

22 Şubat 2024
Tütüncü, bir günde Antalya’nın 3 ilçesini gezdi

 Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarını Antalya’nın dört bir yanında sürdürüyor. Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti. İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçe sakinleriyle kucaklaşan Tütüncü, ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı, hemşehrilerinin gönül kapılarını çalarak, hayır dualarını aldı. Tütüncü, ziyaretlerine ilk olarak  İbradı’dan başladı. Ormana Mahalle sakinleriyle kucaklaştı, ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti.

İbradı seçim ofisini ziyaret eden Tütüncü, Cumhur İttifakı İbradı Belediye Başkan adayı Hatice Sekmen’e destek istedi. Tütüncü, “Torosların eteklerindeki kadim şehrimiz İbradı’mıza güzel güzel hizmetler yapacağız. Göreve geldiğimizde Torosların eteklerine yerleşmiş 3 ilçemizi, 3 nazlı gülünü kalkınma hamleleri ile geleceğe taşıyacağız.“ dedi. İlçenin altyapı çalışmalarından sağlık hizmetine kadar birçok sorunu olduğuna değinen Tütüncü, “Kardeşiniz olarak söz veriyorum. Her ne zaman doktora ihtiyaç varsa,  ilaca ihtiyaç varsa,  kardeşiniz olarak söz veriyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi doktoru, hemşiresi, ilacı ile her zaman sizin yanınızda olacak.” dedi.

TÜTÜNCÜ, AKSEKİ’DE

 Tütüncü, İbradı’dan sonra günün ikinci ziyaretini Akseki’ye yaptı. İlçe esnafını gezdi, Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odasını ziyaret etti, Murtiçi mahalle sakinleriyle kucaklaştı. Akseki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Tütüncü,  Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı İbrahim Özkan’a, 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Altyapı, imar, ulaşım, sağlık ve sosyal yardım konusunda Akseki birçok talebinin olduğuna değinen Tütüncü, “15 yıl boyunca elde ettiğimiz belediyecilik tecrübemizle, Akseki’mizi nice güzel hizmetlerle buluşturacağız. 31 Mart’tan sonra Antalya’da yepyeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin adı Antalya’nın altın çağı, Akseki’de de Akseki’nin altın çağı olacak. “diye konuştu.

TÜTÜNCÜ, GÜNDOĞMUŞ’TA

 Tütüncü, günün üçüncü ziyaretini Gündoğmuş ilçesine gerçekleştirdi. Tütüncü, Gündoğmuş ilçe sakinleri tarafından Senir Yol Kavşağında coşkulu bir şekilde karşılandı. Tütüncü, esnafı ziyaret etti, partililerle bir araya geldi, orman yangınında evleri yanan Senir Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Tütüncü, Gündoğmuş Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Gündoğmuş ilçe sakinlerine seslenen Tütüncü, “Gündoğmuş’un hangi hizmetleri beklediğini biz iyi biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Gündoğmuş’ta neler yapılması gerektiğini gayet iyi bilen bir ekiple, kadroyla Allah’ın izniyle 1 Nisan 2023’den itibaren iş başına geliyoruz ve icraatları birbiri arkasına gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki 5 yıl geçtiğimiz, 5 yıl gibi maalesef fetret devri olmayacak. Gündoğmuş için önümüzdeki 5 yıl her günü bir atılım yılı, bir şahlanış dönemi olacak. Önümüzdeki 5 yılın sonunda ehil kadrolarla işini bilen bir ekiple düzgün bir programla ve çok büyük bir koordinasyonla Gündoğmuş altın çağını yaşayacak. “dedi.

ANTALYA’NIN ALTIN ÇAĞI BAŞLIYOR

“Cumhur İttifakı’nın Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Ali Gülen’e, 31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Tütüncü, “Gündoğmuşlu hemşehrilerimiz 31 Mart’ta Ali Güven’i göreve getirecek. Ali Güven, Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışını en güzel şekilde burada temsil edecek. Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışı ile en güzel yarınlara Gündoğmuş’u hep birlikte hep beraber taşıyacağız. Bugün Gündoğmuş’un kalplerden fışkıran sevgiyle bizi bağrına basışı beni ayrı bir sevindirdi. Gündoğmuş’a altyapı hizmetlerini, üstyapı hizmetlerini, sosyal hizmetleri en iyi ve en güzel şekilde getireceğiz. Antalya Büyükşehir’den ne isterseniz isteyin hepsini yapacağız. Bütün hizmetlerin, bütün eserlerin en güzeli Gündoğmuş’a gelecek. Gündoğmuş’un altın çağı başlıyor. Antalya’nın altın çağı başlıyor. Gündoğmuş’a da hayırlı olsun, Antalya’ya da hayırlı olsun.” diye konuştu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.