Konyaaltı için daha konforlu pazar yerleri

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, pazarcı esnafı ve vatandaşa Konyaaltı’nın daha konforlu pazar yerlerine kavuşacağını, seçildikten sonra da her zaman semt pazarlarında ve halkın arasında olacağını söyledi. 

23 Şubat 2024
Konyaaltı için daha konforlu pazar yerleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, partililerle birlikte Uncalı Perşembe Pazarı ve Arapsuyu Perşembe Pazarında vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla kucaklaştı. Vatandaşların birebir ihtiyaçlarını, sorunlarını ve önerilerini dinledi.


Semt sakinleri tarafından sevgi ve ilgiyle karşılanan Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, zaman zaman evinin ihtiyaçları için pazar alışverişini ilçedeki semt pazarlarından yapmaya devam edeceğini söyledi.

KORUNAKLI PAZAR YERLERİ
Uncalı ve Arapsuyu pazarlarında esnafın taleplerini dinleyen Cem Kotan, pazaryerlerinin hem esnaf hem de vatandaş için daha konforlu bir hale gelmesi ve eksikliklerin giderilmesi için değerlendirmeler yaptıklarını söyledi.
Pazarda mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine de Cem Kotan, üstü kapalı olmayan Uncalı pazaryerinin korunaklı hale getirilerek kapatılabileceğini ifade etti.



ÜNİVERSİTE SINAVI SONRASI KUTLAMA
Pazarda alışveriş yapan gençlerle karşılan Cem Kotan, gençlerin üniversite sınavına hazırlandıklarını söylemesi üzerine, onlara başarılar diledi. Gençlere sınavı kazandıktan sonra birlikte kutlama sözü veren Cem Kotan,  gençleri belediye başkanı seçildikten sonra da belediyeye davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.