Nostalji tramvay hattında çalışmalar hızla ilerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'nı daha rahat kullanabilmeleri için nostalji tramvay hattında yoğun bir çalışma yürütüyor. Mart Ayının ilk haftası tamamlanması planlanan projede kot farkı giderildi. Rayların imalatları tamamlanarak çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları başladı. 

26 Şubat 2024
Nostalji tramvay hattında çalışmalar hızla ilerliyor

 Engelli bireylerin talepleri doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ile Selekler arasındaki nostalji tramvay hattında raylar ile kaldırımlar arasındaki kot farkını giderdi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri 350 metrelik hattın ray onarımını tamamlayarak, çevre düzenlemesi ve kaldırım imalatlarına başladı. Bu çalışma ile meydanın engelli vatandaşlar tarafından daha rahat kullanılabilmesine olanak sağlanırken, Cumhuriyet Meydanı'nın estetik görünümünün ve kullanılabilirliğinin artırılması amaçlanıyor. 

MART AYININ İLK HAFTASI TAMAMLANACAK
Çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi ile Selekler arasında bulunan güneydeki mevcut kaldırımlar da yenilenecek.

Ayrıca, 2 bin 100 metrekarelik meydan ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Çalışmaların Mart ayının ilk haftasında tamamlanması planlanıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.