ANTTALKS’ın konuğu Naci Görür

Prof. Dr. Naci Görür ‘Deprem Dirençli Antalya’yı anlatacak 

28 Şubat 2024
ANTTALKS’ın konuğu Naci Görür

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği kapsamında 29 Şubat Perşembe (Yarın) 15.30’da AKM’de Prof. Dr. Naci Görür, ‘’Deprem Dirençli Antalya’ söyleşisiyle Antalyalılarla buluşacak. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Antalya’da deprem bekleniyor mu? Depreme nasıl hazırlıklı olmalıyız? konularını anlatacak.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşmaya değer fikirleri, yaşamları ve deneyimleri, başta gençler olmak üzere Antalyalılarla paylaşmak için geçtiğimiz yıl başlattığı Anttalks söyleşileri ‘Deprem Dirençli Antalya’ etkinliğiyle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanlığının organize ettiği Anttalks söyleşileri kapsamında bu kez yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür Antalyalılarla buluşacak.

ANTALYALILAR DAVETLİ

29 Şubat Perşembe Saat 15.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek etkinlikte ‘Yakın zamanda Antalya’da bir deprem bekleniyor mu? Depreme nasıl hazırlıklı olmalıyız? gibi sorular konunun uzmanı tarafından cevaplandırılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün katılacağı “Deprem Dirençli Antalya” söyleşisine tüm Antalyalıları davet etti.

İLBER ORTAYLI DA GELİYOR

Öte yandan Anttalks etkinlikleri kapsamında 2 Mart Cumartesi saat 19.00’da AKM Aspendos Salonu’nda Prof. Dr. İlber Ortaylı Antalyalılarla bir araya gelecek. Ortaylı, “Cumhuriyeti’in 100. Yılında Tanzimattan Cumhuriyet’e Yerel Yönetim Geleneği” konulu söyleşi gerçekleştirecek.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.