ESKİ MANİSA MİLLET VEKİLİ TEVFİK DİKER’İN YAZILI AÇIKLAMASI

Eski Manisa Milletvekili Tevfik Diker, yazılı açıklamada bulundu. Açıklama şu şekilde; 

29 Şubat 2024
ESKİ MANİSA MİLLET VEKİLİ TEVFİK DİKER’İN YAZILI AÇIKLAMASI

Bilginize...

 Genelkurmay J. Başkanlıklarında, Hava Kuvvetlerinde, Sıkıyönetim Komutanlıklarında ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nde emir subayı olarak stratejik konumda görev yaptım. 2 Dönem Milletvekili ve zamanın iktidar partisi DYP' de Genel Sekreter olarak görevlerde bulundum. Araştırmacı Yazarım.

 Son kitabım Fetönün Üvey Çocukları 'Fethullah Gülen Öldü' dür. Yolsuzlukla Mücadele Derneğini kuran tek Milletvekiliyim. Kamu çıkarı ve temiz siyaset için duyarlıyım.

 Tarafıma iletilen bilgi belge ve iddiaları ilgili bakan, vali veya savcıya ilettim.

 Alaşehir Devlet Hastanesindeki etik dışı hareketlerle ilgili tarafıma iletilen bilgi, belge ve fotoğrafları Sağlık Bakanına ilettim.

 Bakan müfettiş görevlendirdi. Müfettiş raporuyla bazıları hakkında işlem yapıldı. Çıkar ağları bozulanlar bana husumet besleyerek hakkımda savcılıklara suç duyurusunda bulundular.

 Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu raporuyla Manisa Alaşehir Devlet Hastanesinden uzaklaştırılan Ayhan Ünal'ın yaptığı suç duyurusu sonucunda sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan' a hakaret etmekten hakkımda açılan davada Ankara 65.Asliye Ceza Mahkemesi’nde 29 Şubat 2024’te yani bugün BERAAT kararı verildi.

Kurulan komplo ve kumpaslar Yüce Yargı tarafından yok ediliyor.

 Ayhan Ünal tarafından MHP Genel Başkanı D. Bahçeli' ye sosyal medyada hakaret ettiğim iddiasıyla açılan davada Ankara 58.Asliye Ceza Mahkemesi hakkımda beraat kararı vermişti.

Malumlarınız,

 Alaşehir Devlet Hastanesi adeta gazino gibiydi. Hastalar inim inim inlerken yoğun bakımda köpük dansı yapılıyordu.

 Şimdi şifa merkezi oldu. Bu değişimde emeklerim var. Aziz Hemşerilerim sizlerden sadece dua istiyorum.

Tevfik DİKER

E.Manisa Milletvekili

29 Şubat 2024

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.