CEM KOTAN: ‘‘BANA HER YERDE RASTLAYACAKSINIZ’

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Konyaaltı sakinlerine ‘‘Beni yürüyüş yaparken, pazarda, markette sahilde göreceksiniz. Bana her yerde rastlayacaksınız. Belediyeye gitmeme gerek yok. Ben Cem’i bir yerde yakalarım zaten’ diyebileceksiniz’’ dedi. 

29 Şubat 2024
CEM KOTAN:  ‘‘BANA HER YERDE RASTLAYACAKSINIZ’

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Altınkum Mahallesi’nde yer alan Gümüşevler Sitesi sakinleriyle sohbet etti. CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ile birlikte site sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Kotan, “Çılgın projelerim yok. En büyük projem iletişim. En büyük projem, sizlerin içinizde, yanınızda, sizin evladınız olan bir Cem Kotan olmak” diye konuştu.

Makam odası ve makam aracı arasına sıkışmayacağı sözünü veren Cem Kotan, şöyle devam etti: ‘‘Beni yürüyüş yaparken, pazarda alışveriş yaparken, markette, sahilde görebileceksiniz. Bana, göreve geldikten sonraki 3-4 ay içerisinde sokakta rastlama ihtimaliniz yüzde yüz. Yani şunu diyebileceksiniz; ‘‘Belediyeye gitmeme gerek yok, ben Cem’i bir yerlerde yakalarım zaten.”

MEVCUT HİZMETLER GELİŞECEK

Konyaaltı’nda Muhittin Böcek ve Semih Esen başkanlar döneminde yapılan önemli projeler olduğunu hatırlatan Cem Kotan, şunları söyledi: 

“Biz Bu hizmetleri halkın daha rahat ulaşabileceği hale getireceğiz. Mesela belediyenin 4 adet kreşi var. Bunu iki katına çıkarmamız lazım. Yeşil alanlarımızı koruyup büyüteceğiz. Emekli kahveleri yapılmış ama şu an kıraathane formatında hizmet veriyor. Buraları emeklilerimiz için daha konforlu hale getireceğiz.”

HAYVANSEVERLERLE ORTAK KARAR ALINACAK

Sokak hayvanları ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Kotan, hayvanseverlerle birlikte hareket edeceğini açıkladı.  Cem Kotan, “Sokak hayvanları ile ilgili yapılan çalışmaların ivedilikle artırılması lazım. Belediyeler sokak hayvanları ile ilgili zaman zaman yanlış kararlar alabiliyor. Ben bu konuda hata yapmak istemiyorum. Göreve geldiğimizde ivedilikle bir çalıştay yapmak istiyorum. Bu konuda hayvanseverler ile birlikte karar almak istiyorum. Bir hayvan sever olarak, ortak alınacak bir kararın daha sağlıklı olacağına inanıyorum” dedi.

HALKLA BERABER YÜRÜRSEK KİMSE DURDURAMAZ

Hiçbir zaman halk ile rant arasına sıkışmayacağını da anlatan Cem Kotan, her zaman halkın yanında olacağını vurguladı. Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan, “Ranta şöyle sahip çıkacağız; buradaki en güzel arazileri, en güzel yerleri size hizmete açabiliyorsak rantı böyle paylaştıracağız. Konyaaltı’nı kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz. Bu noktada sıkışırsak da size geleceğiz. Halk ile yürürsek, hiçbir güç karşımızda duramaz” diye konuştu.

Kotan’ın konuşmasının ardından CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de toplantıya katılan site sakinlerine destekleri için teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.