ANTTALKS’ın konuğu İlber Ortaylı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği kapsamında 2 Mart Cumartesi (Yarın) 19.00’da AKM’de tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Antalyalılarla buluşacak. 

01 Mart 2024
ANTTALKS’ın konuğu İlber Ortaylı

Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşmaya değer fikirleri, yaşamları ve deneyimleri, başta gençler olmak üzere Antalyalılarla paylaşmak için geçtiğimiz yıl başlattığı Anttalks söyleşileri ünlü tarihçi İlber Ortaylı söyleşisi ile devam edecek. Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanlığının organize ettiği Anttalks söyleşileri kapsamında Prof. Dr. İlber Ortaylı 2 Mart Cumartesi (Yarın) saat 19.00’da AKM Aspendos Salonu’nda Antalyalılarla buluşacak.

ANTALYALILAR DAVETLİ

Türkiye’nin yetiştirdiği değerli tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, ‘Cumhuriyet’in 100. Yılında Tanzimattan Cumhuriyet’e Yerel Yönetim Geleneği’ konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm Antalyalıları İlber Ortaylı söyleşisine davet etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.