ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEDA KUL’UN YAZILI AÇIKLAMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Seda Kul yaptığı yazılı açıklama ile Cumhur ittifakı adayı Hakan Tütüncü ve CHP adayı Muhittin Böcek’i eleştirdi. İşte o açıklama… 

01 Mart 2024
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEDA KUL’UN YAZILI AÇIKLAMASI

 Bakıyorum da iktidar tarafı da muhalefet tarafı da vaatlerini sıralıyor.  Onlar sıraladıkça bu halkı bir kez daha kandıramayacaklarına ben gülüyorum. Sayın Tütüncü geçen sene kiracılar dayanışması platformu olarak sizi ziyarete geldiğimizde halkın sizi anlamayacağını bizlerin yaşanan ekonomik sıkıntıyı ve siz iktidar partisinin verdiği kararları anlamamız için ekonomist olmamız gerektiğini söylüyordunuz. Şimdi çıkmışsınız halkın sorunlarını çözeceğinizi söylüyorsunuz. Bizi odanızda aşağılaya aşağılaya bir hal olmuştunuz. Bu ülkenin düzelmesi için komünizme yönelmesi gerekiyor demiştiniz. Şimdi görüyorum halkın içinde gibi davranıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına samimi gelmiyorsunuz. Vaatler veriyorsunuz. Antalya'ya metro getirecekmişsiniz. Antalya'nın alt yapısının uygun olmadığını zamanında Menderes bey araştırıp zaten söylemişti. Yapamayacağınız vaatleri vermek ne kadar kolay değil mi? Çünkü bu halk alıştı kandırılmaya.

 Kepezde ne yaptınız? Alt yapısı berbat! İktidar partisiydiniz. İsteseydiniz her şeyi yapardınız. Neden yapmadınız? Kepeze bir şey katmayan siz, büyükşehirde bir şeyler yapacağınızı söylüyorsunuz. Kandırmayın bu halkı. Sizler sayesinde belediyeciliğe, belediyelere, bu halkın inancı kalmadı. Seçim zamanı meydanlarda halkı anlıyor gibi davrandığınız yeter. Bu halk bu kadar ucuz değil. Kepez’de insanlar her gün yollarda sizin büyükşehirde ne yapacağınızı gayet net söylüyor. Keşke kepezdeki insanları memnun etseydiniz de sosyal medyada kepezi mahvettiğinizi okumasaydık. Sayın böcek size gelince beş yıl daha birlikte diyorsunuz. Bu halk kendine daha fazla bu kötülüğü de yapmaz. Yönetemiyorsunuz. Antalya çağının en kötü dönemlerini yaşıyor. Kulak ardı ediyorsunuz. Çocuklara süt dediniz ama asgari ücret alan işçinin çocuğuna sütü bile vermiyorsunuz! Ancak torpil olacakta birileri birilerinden yardım görecek. Torpilin olmadığı bir belediyeciliği yapamıyorsunuz. Ayrıca biz bir buçuk senedir size ulaşamıyoruz. Mücadele verdiğimiz davamızla ilgili ne telefonunuza ne de size ulaşamıyoruz. Halkın yarasında, halkın sorununda ortada yoksunuz. Bir kere bile görüşemedik sizinle.  Bu halkı kandırmayı bırakın. Bu halk artık sizin sahte vaatlerinize kanmayacak. Kiracılar ve dar gelirli vatandaşları sizlerin görmediği gibi tüm halk da sizi görmeyecek.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI

SEDA KUL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.