TÜTÜNCÜ, “ANTALYA’MIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ BAL ARISI GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

Muratpaşa Kızılarık Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Antalya’mız için önümüzdeki 5 yıl boyunca, gece gündüz adeta bir bal arısı gibi çalışacak, trafikten toplu ulaşıma, Kızılarık’tan Kırcami’ne kadar imar sorunlarını çözeceğiz.” dedi. 

04 Mart 2024
TÜTÜNCÜ, “ANTALYA’MIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ BAL ARISI GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

 Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Kızılarık Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Cumhur İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu’nun da katıldığı açılışta konuşan Tütüncü,  “Antalya’mız için önümüzdeki 5 yıl boyunca, gece gündüz adeta bir bal arısı gibi çalışacak, trafikten toplu ulaşıma, Kızılarık’tan Kırcami’ne kadar imar sorunlarını çözeceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Biz olduğumuz sürece hiç kimse gelip sizlerin o evlerine dokunamayacak. Kırcami sorunu da artık dönemimizde tarih olacak.” dedi.

ANTALYA’NIN TÜM SORUNLARINA SON

 31 Mart ile birlikte Antalya’da yepyeni bir dönemin başlayacağını bildiren Tütüncü, “O dönemin adı Antalya’nın altın çağı olacak. Antalya’mıza hayırlı olsun. Antalya’nın Altın çağında trafik sıkışıklığına son veriyoruz. Antalya’nın altın çağında toplu ulaşımdaki sorunlara tamamıyla son veriyoruz.  Antalya’nın altın çağında ulaşım sorunlarının hepsini kaldırıyoruz.” diye konuştu.  Kızılarık Mahalle sakinlerinin sorunlarına da değinen Tütüncü, “Artık, otobüsler mahallenize daha sık gelecek. Kızılarık Mahallesinden istediğiniz her yere en güzel şekilde gidebileceğiniz ulaşım planlamasını Kızılarık’a, Muratpaşa’ya biz yapacağız. Antalya şehir merkezine 15 tane yeni yol açıyoruz. Antalya’nın doğusu ile batısını, kuzeyi ile güneyini birbirine bağlıyoruz. Bu yatırım büyük bir yatırım.  Antalya’ya 22 adet katılı kavşak yapıyoruz. Açtığımız bu yeni yollar ile beraber kavşaklardaki trafik sıkışıklığını önlüyoruz. 2024’de biz ulaşım sorunlarını çözeceğiz, alt yapı sorunlarını tamamıyla ortadan kaldıracağız. Yağmur suyu ve temiz suyu da Antalya’nın sıkıntı çektiği konular arasında kalmayacak. “ dedi.

ANTALYA BİLİR BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZDİR

 “Kepez’de bugüne kadar 90 bin gecekondu kaldırdık ve on binlerce tapuyu hemşehrilerimize ulaştırdık.” diyerek, sözlerini sürdüren Tütüncü,  “Kepez’de çözülen bu sorunların yüzde 25’i Vakıf arazileri sorunuydu. Biz bugüne kadar 90 bin gecekondu kaldırdık ama bir tek kişinin gönlünü, kalbini kırmadık. Antalya bilir belediyecilik bizim işimizdir. Biz makamları size hizmet etmek için istiyoruz. Ablam otobüs durağında daha az beklesin, okula giden kardeşlerimiz vaktinde okullarına yetişsin, trafikte bu kadar fazla vakit geçirmeyelim. 15 yeni yol, 22 katkı kavşağı yapalım, 10 dakikada Muratpaşa’nın bir ucundan diğer ucuna ulaşalım diye, biz buradayız. “ diye konuştu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.