UYSAL, ‘OYDAN ÇOK BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR'

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Varlık Mahallesi’nde düzenlenen Komşu Buluşmalarında “Herkesin oyuna ihtiyacımız var, herkesin katkısına ihtiyacımız var ama daha fazla ihtiyacımız olan şey şu, ‘birlik ve beraberlik’” dedi. 

05 Mart 2024
UYSAL, ‘OYDAN ÇOK BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR'

 Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Komşu Buluşmaları’ her gün farklı bir mahallede devam ediyor. Bu kez Varlık Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlik, Fulya Zorlu’nın sahne aldığı konserle başladı. Yoğun katılımın olduğu buluşmaya Başkan Uysal eşi Ümran Uysal’la katılırken etkinlik alanında belediye meclis üyesi adayları, başkan yardımcıları, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, muhtar adayları ve çok sayıda mahalle sakini yer aldı.

 Başkan Uysal Varlık Mahallesi’nde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Ekonomik olarak zor süreçlerden geçilen bu dönemde beraberliğin gücüne inandığını dile getiren Uysal şunları söyledi:

 “Elbette oy tercihi kıymetli. Herkesin oyuna ihtiyacımız var, herkesin katkısına ihtiyacımız var ama daha fazla ihtiyacımız olan şey şu: ‘birlik, beraberlik. Daha fazla ihtiyacımız olan şey, tasada ve kıvançta beraber olma duygusunu ayağa kaldırmak. Çünkü bizim başka vatanımız yok. Bizim vatanımız Türkiye Cumhuriyeti.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.