İYİ PARTİ MURATPAŞA ADAYI TURGUT BUCAK, ADAYLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu. 

06 Mart 2024
İYİ PARTİ MURATPAŞA ADAYI TURGUT BUCAK, ADAYLIKTAN ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLADI

 İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, “İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm” diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 

 İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, yaptığı açıklamada;

“2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum. Ancak İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm. Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 5 Mart itibarıyla İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı adaylığından çekiliyorum” dedi.  Turgut Bucak, CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek verecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.