ÖZGÜR ÖZBEK’E TEŞEKKÜR BELGESİ

Cumhur İttifakı'nın Konyaaltı belediye başkan adayı Durali Kolpak ile meclis üyesi adayı Özgür Özbek, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden yüksek tempoda devam ediyor. 

07 Mart 2024
ÖZGÜR ÖZBEK’E TEŞEKKÜR BELGESİ

 Esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşlarla görüşüp projelerini anlatan ve onların dertlerini dinleyen Kolpak ile Özbek aynı zamanda hemşeri dernekleri başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına konuk oluyor. Durali Kolpak ve Özgür Özbek, bu kapsamda Korkutelililer Derneği'ni ziyaret etti. AK Parti Konyaaltı İlce Başkanı Tayfun Bayer ile birlikte Korkutelililer Derneği'ne giden Kolpak ve Özbek burada büyük coşku ile karşılandı. Bu ziyaret sırasında Korkuteliler Derneği onursal uyesi Özgur Özbek'e teşekkür belgesi verildi. Özbek'in Konyaaltı'nda çok sevilen bir  iş insanı olduğu,  Korkutelililer Derneği'ne büyük yardımlarda bulunduğu ve bulunmaya devam ettiği belirtildi.

Özbek ile Kolpak da kendilerine gösterilen misafirperverlik için dernek yönetimine ve görüşmeye katılan üyelere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.