BÜYÜKŞEHİR’DEN ALTINTAŞ MAHALLESİ’NE 150 MİLYON LİRALIK ALTYAPI YATIRIMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesi’nde 150 milyon TL’lik kanalizasyon yatırımı gerçekleştiriyor. Bölgenin atık suları 30 kilometrelik hatla Lara Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak. 

08 Mart 2024
BÜYÜKŞEHİR’DEN ALTINTAŞ MAHALLESİ’NE 150 MİLYON LİRALIK ALTYAPI YATIRIMI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli kent hedefiyle 19 ilçede alt yapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Bu kapsamda ASAT Genel Müdürlüğü Aksu ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi'nde yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışına paralel olarak altyapı çalışması gerçekleştiriyor. Çalışma ile Altıntaş Mahallesi’nin atık suları 30 kilometrelik kanalizasyon çalışması ile Lara Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak.

ALTINTAŞ’IN ALT YAPI SORUNUNA NEŞTER

ASAT Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol, Altıntaş Mahallesi'nde başlattıkları altyapı çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Altıntaş Mahallesi'nde oluşan atık suların Lara Atık Su Arıtma Tesisi'ne ulaştırılması için yaklaşık 30 km'lik bir kanalizasyon kolektör ve şebeke hattı imalatına başladık. Bu çalışmaya 150 milyon TL'lik bir harcama gerçekleştireceğiz.

Projeyle mahallede meydana gelebilecek olan atık su sorununun önüne geçmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltmek ve çevre sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen bu altyapı iyileştirme çalışmaları bölge için büyük bir öneme sahip.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.