DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR ESNAFLA BULUŞTU

 

08 Mart 2024
DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR ESNAFLA BULUŞTU

 Antalya Demokratik Sol Parti Büyükşehir Belediye  Başkan adayı inşaat mühendisi Hakan ŞAKLAR  bugün esnaf ziyaretinde bulunarak Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerini anlattı. Esnaflarımızın ilgisi oldukça fazlaydı. Halkımızda yapılacak olan projelere ilgi gösterdi. Hakan ŞAKLAR “Antalya'mızı sağlıklı yaşam parkı, tematik parkı ve ekolojik kütüphane ile tanıştıracağız” dedi.

İnşaat mühendisi Hakan Şaklar ayrıca “Statik ömrünü tamamlamış binaların envanterini çıkartarak ivedi şekilde şehrimizi dirençli bir şehir haline getireceğiz” dedi. Hakan ŞAKLAR  “Bir kırcamili olarak , kırcami’nin sorun ve çözümlerini biliyorum. Halkımız teveccüh gösterirse bu süreci mahkeme kapılarından dönmeden çözeceğiz” dedi. Ulaşım sorununa da değinen Şaklar, ulaşım master planını yapıp havza ölçeğinde çözmek adına bu sorunu ivedilikle tamamlayacağını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.