Mehmet Akif Üniversitesi'nden Öğretmen Adayları Bucak'ın Kültürünü Keşfetmeye Yola Çıktı!

Bekir Bural liderliğindeki öğretmen adayları, Bucak'ın sipsi şekeri, salebi ve kültürünü yakından tanımak için bir araya geliyor. Etkinlik, öğretmen adaylarının eğitim sürecine renk katmanın yanı sıra Bucak'ın tanıtımına da katkı sağlıyor 

09 Mart 2024
Mehmet Akif Üniversitesi'nden Öğretmen Adayları Bucak'ın Kültürünü Keşfetmeye Yola Çıktı!

Mehmet Akif Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü öğretmen adayları, merak ettikleri Bucak'ın sipsi şekerini, salebini ve kültürünü yakından tanımak için bir araya geldiler. Bekir Bural, eğitim görevlisi olarak bu etkinliği organize etti ve arkadaşlarını Bucak'ın tanıtımına katkıda bulunmaya davet etti.

Topluluk, planlanan etkinlik için buluştu ve Bucak'ı gezmek üzere yola çıktı. Bekir Bural liderliğinde, öğretmen adayları çeşitli yerleri ziyaret ederek Bucak'ın zengin kültürünü ve tarihini keşfettiler.
Bu etkinlik, öğretmen adaylarının eğitim sürecine renk katmakla kalmadı, aynı zamanda Bucak'ın tanıtımına da katkı sağladı. Bekir Bural'ın öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik, yerel lezzetlerin tadına varma ve Bucak'ın atmosferini deneyimleme fırsatı sundu.

Katılımcılar, Bucak'ın çeşitli noktalarında yapılan gezilerle hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de öğrenme fırsatı buldular. Bekir Bural'ın önderliğindeki organizasyon, öğretmen adaylarının bir araya gelerek farklı kültürleri tanımalarına ve deneyimlemelerine olanak sağladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.