BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN ANLAMLI KARAR

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. 115 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, İsrail’in Bat-Yam Şehri ile Antalya arasında yapılan kardeş şehir protokolü meclis üyelerinin oybirliği ile sonlandırıldı. Başkan Muhittin Böcek, 5 yıl boyunca Antalya için çalışan ve çalışmalarına destek ve katkı koyan meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. 

11 Mart 2024
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN ANLAMLI KARAR

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Başkan Muhittin Böcek başkanlığında,  115 gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. Grup sözcülerinin gündem konuşmalarını yaptığı toplantıda 11 Ay’ın sultanı Ramazan’ın birlik, beraberlik, bolluk ve bereket getirmesi dileklerinde bulunuldu. 5 yıl boyunca Antalya’ya hizmet etmek için çalışan meclis üyeleri, yeni dönemde çalışacak meclis üyelerine de başarılar diledi. 

ANTALYA-BAT-YAM KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ SONLANDIRILDI

Meclis toplantısında, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile İsrail’in Bat-Yam şehri arasında yapılan kardeş şehir protokolü ile ilgili anlamlı bir karar alındı. Buna göre, Antalya Büyükşehir Meclisi’nin, 26 Kasım 1997 yılında yaptığı protokolle, Antalya ile İsrail’in Bat-Yam şehriyle kardeş şehir ilişkisini kapsayan protokol sonlandırıldı. Kararda protokolün “Tüm dünyanın şahitliğinde İsrail’in Filistin Halkı’na yönelik devam eden insanlık dışı saldırıları sebebiyle sonlandırılması kararı alınmıştır” ifadeleri yer aldı. Protokolün sonlandırılması kararı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.  

PLAKET TAKDİM ETTİ

Meclis toplantısının sonunda Başkan Muhittin Böcek, 5 yıl boyunca Antalya’ya hizmet ederek, destek ve katkı koyan meclis üyelerine plaket takdim etti. 





 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.