VATAN PARTİSİ KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİNE ÇETİN SEÇMENLERE SESLENDİ

“Belediye Evleri İnşa ederek 1000 TL, 2000 TL gibi uygun kira bedelleriyle halkımızın hizmetine sunacağız.” diyerek seçmenlere seslenen, Vatan Partisi Kaş Belediye Başkan Adayı Emine Çetin, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Vatan Partisi Kaş Belediye Başkan Adayı Emine Çetin’in açıklamaları… 

13 Mart 2024
VATAN PARTİSİ KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİNE ÇETİN SEÇMENLERE SESLENDİ

 Konut sorununa çözüm getireceğiz. Büyük Şehir Belediyemizin bünyesinde Belediye Evleri İnşa ederek 1000 TL, 2000 TL gibi uygun kira bedelleriyle halkımızın hizmetine sunacağız.

 Böylece ev kiralarında piyasayı Büyük Şehir Belediyemiz belirleyecek. Bu çok önemli ve bu ancak Vatan Partisi’nin hayata geçirebileceği bir proje.

 

 Rantçı değil Halkçı Belediyecilik anlayışıyla halkımızın hizmetine hazırız. Belediyelerimiz Şeffaf olacak. Halkımız nereye ne kadar para harcadık bilecek. Bütçemiz ne kadar, harcamamız ne kadar, belediyemizin duvarına asacağız.

 

Belediye Başkanlarımız göreve gelirken mal beyanında bulunacak, görev süresini tamamlayıp ayrılırken de mal beyanında bulunacak.

“Nereden buldun” diyeceğiz. Nereden buldun kanununu işler hale getirerek emsal teşkil edeceğiz.

 

 Soruyorum size bugün Vatan Partisi'nden  başka hangi parti bunları yapabilme cesaretini gösterebilir?

 Tabii ki hiç biri. İyi düşünelim, geleceğimizin riske atmayalım. Vatan Partisi bugün de yarın da Türkiye’nin başına gelen en güzel şey olmaya devam edecektir. Ayrıca Vatan Savaşı verdiğimiz bir dönemde seçime giriyoruz. Pkk ile Fetö ile işbirliği yapan sistem partileri çözüm değildir olamazlar da.

 Bugün Türkiye'yi getirdikleri durum ortadadır. 4 yanımız Amerikan Üsleriyle çevrili sıradaki hedefleri Türkiye. Oyunuzu, Vatandaş olarak söz hakkınızı kullanırken çok iyi düşünün.

Zaten Vatan Partisi bu güne kadar ÜRETİM DEVRİMİ kurultayları ile kendini yeterince anlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.