MUSTAFA GÜL, NECATİ TOPALOĞLUNA SESLENDİ "KARAYER MEVKİİ DENEME TAHTASI DEĞİL"

Mustafa Gül’den Necati Topaloğlu’na açık mektup. İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Necati Topaloğlu’na böyle seslendi. 

14 Mart 2024
MUSTAFA GÜL, NECATİ TOPALOĞLUNA SESLENDİ "KARAYER MEVKİİ DENEME TAHTASI DEĞİL"

Mustafa Gül, Topaloğlu’nun karayer mevkii'nde gerçekleştirmeyi planladığı imar uygulamasına karşı çıkılarak, "deneme tahtası değildir" ifadesini kullandı. Gül, bu uygulamanın kendi çıkarları için değil, kemer halkının menfaatlerini korumak adına talep edildiğini vurguladı.

 

Topaloğlu’na hitaben, "sen yarın öbür gün buralardan gidersin ama ben ve ailem bu insanlarla yüz yüze bakacağız" diyen Mustafa Gül, karayer mevkii'nin geleceğine dair endişelerini dile getirdi. Ayrıca, Topaloğlu'na meydan okuyarak, imar uygulamasını iptal etmesi çağrısında bulundu.

 

Gül, Topaloğlu’na  "hem sen hem halkımız hiç merak etmesin, sen iptal etmezsen zaten 31 mart’ta bu halk seni komple iptal edecek, sonrasında da biz ekibimizle bu planı vakit geçirmeden iptal edeceğiz" ifadeleriyle net bir mesaj iletilirken, karayer mevkii'nde gerçekleştirilmesi planlanan imar uygulaması hakkındaki tartışma daha da alevlenecek gibi görünüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.