SİTELER MAHALLESİ’NDE CEM KOTAN COŞKUSU

Cem Kotan: Pankartlarımızı Yırtacağınıza Önce Proje Üretin 

15 Mart 2024
SİTELER MAHALLESİ’NDE CEM KOTAN COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, CHP Parti Meclis Üyeleri Ali Abbas Ertürk ve Şengül Yeşildal, CHP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Bahar Önal’la birlikte Siteler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kotan’a ziyarette ayrıca Antalya Milletvekili Cavit Arı, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve belediye meclis üyesi adayları; Deniz Fırat Budak, Özlem Şahin, Eren Doğanyiğit, Nurten Erenler, Zafer Sığırtmaç, Hanife Aldemir Efe, Veysi Akgül, Barış Burcu da eşlik etti. Cem Kotan’ın pankartlarının yırtılmasına tepki gösteren Parti Meclis üyesi Ali Abbas Ertürk, “31 Mart’a gidilirken organize bir kötülükle mücadele ediyoruz” dedi. 

 

Partimize ve Adaylarımıza Karşı Ciddi Bir Saldırı Var

Alanı dolduran Siteler Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Ali Abbas Ertürk, “Cem Kotan’ı belediye başkan adayı olarak karşılayacaktım ancak sizin coşkusunu, ilgisini, sevgisini görünce belediye başkanı olarak karşılamak istedim” şeklinde konuştu. 

Ertürk, Cem Kotan’a ait pankartların yırtılmasına ise şu şekilde tepki gösterdi: “En iyi adaylar, en iyi projeler CHP’de diyoruz. Adaylarımız ve projelerimizle seçim yarışına girmek istiyoruz. Ancak adaylarına güvenmeyenler, kendi projelerini savunamayanlar yarışı başka bir noktaya çekmeye çalışıyorlar. Partimize ve adaylarımıza karşı yürütülen yoğun bir saldırı var. 31 Mart’a giderken organize bir kötülük hareketine karşı mücadele ediyoruz.” 

Cevabı Sandıkta Vereceğiz 

Pankartlarımızı da yırtsalar, belediyelerimize müfettiş de gönderseler kendimize güveniyoruz diyen Ertürk konuşmasının devamında, “Konyaaltı’nda, Antalya’da bu kara kampanyalar sizi hiç yıldırmasın. Kimler kavga eder biliyor musunuz? Seçimi sandıkta kazanamayacağını bilenler. Bırakın onlar istedikleri kadar kavga etsin. Biz Türkiye İttifakı’nı sağlamaya, halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Bu saldırılara en güzel yanıtı da sandıkta vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Konuşmasının son bölümünde coşkuları için mahalle sakinlerine tekrar teşekkür eden Ali Abbas Ertürk, “Konyaaltı’nda CHP belediyeciliği Cem Kotan ile devam edecek. Konyaaltı’nda sosyal belediyecilik yaşamaya devam edecek” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. 

 

Milletvekili Cavit Arı: “Konyaaltı’na Rekorla Kazanmak Yakışır”

Konyaaltı’na bu zamana kadar hizmet etmiş belediye başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Cavit Arı, “Şimdi bir nöbet değişimi yaşıyoruz. Muhittin Böcek başkanın söylediği gibi Konyaaltı 4 mahallesi olan bir yerden neredeyse 200 bin nüfusu olan bir ilçe haline geldi. Antalya Türkiye’nin, Konyaaltı da Antalya’nın gözbebeği burada sosyal demokrat belediyecilik devam etmeli. Cem Kotan seçimi kazanacak buna inancımız tam ancak Konyaaltı CHP’nin kalesi. Bu yüzden seçimi kazanmak yetmez rekor kırmalıyız” şeklinde konuştu. 

 

Pankartlarımızı Yırtanlarla İlgili Hukuki Süreci Başlattık 

Pankartlarımızı yırtacağınıza proje üretin diyerek rakiplerine seslenen Cem Kotan ise, “Genç bir kadro ile 2 aydır sokaklarda projelerimizi anlatıyoruz. Bir yandan da pankartlarımız asıyoruz. Aynı yerde rakiplerimizin pankartları dururken bizimkiler yırtılmış oluyor. Bu durum bir kereye de mahsus bir olay değil birçok kez oldu. En sonunda Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurumuzu yaptık. Kaymakamımız ile görüşüp durumu da anlattık” dedi. 

Şehri yönetmeye talip kişilerin önce güvenilir olması gerektiğini söyleyen Kotan, “Konyaaltı huzurun başkenti. Huzurun başkentini yönetmeye talip olanlar aksine huzuru bozuyor. Eğer bu şehri yönetmeye talipseniz önce güvenilir olacaksınız. Bu kişiler ise güveni bozmaya çalışıyorlar. Demek ki bu görevi hak etmiyorlar. Konyaaltı’nın karşısına proje çıkartamadılar. Seçime iki hafta kala proje lansmanı yapıyorlar. Biz bunu bir önce yaptık” ifadelerini kullandı. 

Projelerimiz Ev Halkının Her Ferdinin İhtiyacını Karşılayan Projeler

Siteler Mahalle sakinlerine projeleri hakkında da bilgi veren başkan adayı Cem Kotan, “Bir evde çocuk varsa, engelli varsa, yaşlı varsa, kadın varsa, genç varsa, emekçi varsa Konyaaltı Belediyesi hizmetleriyle orada olacak. İşin özü Konyaaltı Belediyesi her evde olacak” şeklinde konuştu. 

CHP’li belediye başkanlarının 25 yılda Konyaaltı’na bir çıta koyduğunu ve bu çıtayı en yükseğe taşımak için çalışacağını söyleyen Kotan projelerini şu şekilde özetledi: “Projelerimiz ailedeki her bir bireyin ihtiyacını karşılayan projeler. Kreş sayımızı 2 katına çıkaracağız. Böylelikle Konyaaltı’nda yaşayan kadınlar gelir kaybı endişesi duymadan iş hayatına atılacak, çocuklar da nitelikli eğitim alacak. Ayrıca belediye içinde kadın müdürlüğü kuracağız. Şiddet mağduru kadınlarla dayanışma içinde olacağız. Festivallerle, Konyaaltı’nda uzaklaşmış üniversite gençlerinin bağlarını tekrar güçlendireceğiz. Yurt kapasitesine artırarak barınma sorunun çözecek, lokantalarla yeme- içme ihtiyaçlarını karşılayacağız. İnovasyon merkeziyle yurtdışına beyin göçünü engelleyeceğiz. Engelli kampüsüyle, engelli dostlarımız eğitim olanaklarına ulaşmasını sağlayacağız. Çocuklarımız parklarda daha güvenli bir şekilde oyun oynayacak. Mustafa Kemal’in yolunda katılımcı bir belediye olarak en güzel hizmetleri yapacağız.” Biz yönetmeye talibiz bu koltuğa bizi de siz oturtacaksınız.”

 

Gerekirse Her Bir Afişin Başında Bir Partili Nöbet Tutacak

Cem Kotan’ın pankartlarına yapılan saldırıyı kınayan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, “Gerekirse her bir afişimizin başına bir partili nöbetçi bırakacağız. Afişlerimizi pankartlarımızı koruyacağız” derken Parti Meclis Üyesi Şengül Yeşilova da “Karşınıza genç, dinamik bir adayla çıktık Cem Kotan’ı sizlere emanet ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.