DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR, KUMLUCA ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar, Kumluca Ziraat Odasını ziyaret etti. 

15 Mart 2024
DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR, KUMLUCA ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

 Demokratik Sol Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Hakan Şaklar, Demokratik Sol Parti il başkanı Hacer Özdemir ve Demokratik Sol Parti Kumluca belediye başkan adayı Beyhan Şaklar ile birlikte Kumluca ziraat odası ve kapalı pazarı yerini gezdi. Şaklar Kumluca ziraat odası başkanı Hüseyin Kökce’ye yağmur ve sel felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hakan Şaklar Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Kökce’ye çiftçilerimize ücretsiz fide, tohum, mazot, lojistik destek yardımda bulunacaklarını iletirken kapalı sulama sistemi ve gübre tesisini modernize ederek, yenilenebilir elektrik enerji üretimine yapılacak yatırımlarla, kapalı pazarlarda elektrik santrallerini kuracaklarını anlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.