KONYAALTI’NDA SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK CEM KOTAN İLE SÜRECEK

Cem Kotan: Belediyecilik Hayatın İnce Noktalarına Dokunmaktır 

16 Mart 2024
KONYAALTI’NDA SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK CEM KOTAN İLE SÜRECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği halk buluşmalarının son durağı Uncalı Mahallesi’ndeki Orçam Sitesi oldu. Çevredeki diğer sitelerde yaşayan yurttaşların da ilgiyle takip ettiği Kotan’a Milletvekili Aliye Coşar, Seçim Komitesi Başkanı 22. Dönem Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz’le birlikte belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. 

Kalabalığa hitap eden ilk isim olan Milletvekili Aliye Coşar, Konyaaltı’ndaki sosyal demokrat belediyeciliğin Cem Kotan ile süreceğini söyledi. Kotan ise, “Belediyecilik hayatın ince noktalarına dokunmak demektir. Sosyal belediyecilik anlayışımızı projelerimize yansıttık. dedi. 

Cem Kotan’a Güveniyoruz

Cem Kotan’ın ayakları yere basan projelerle Konyaaltı’nı yöneteceğini söyleyen Aliye Coşar, “Cem Kotan hem parti hem de belediye yönetiminde çok sayıda görev almış ve başarılı olmuş bir arkadaşımız. Sosyal demokrat, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Konyaaltı’nı da en güzel şekilde temsil edecek. Kendisine güvenimiz ve inancımız tam” ifadelerini kullandı. 

Git gide zorlaşan yaşam koşullarına da değinen Coşar, “Yirmi iki yıldır ülkeyi yoksulluğa sürükleyenler Konyaaltı’na ve Antalya’ya altın çağ yaşatacağız diyorlar. Yaşatmaları mı mümkün mü? En güzel cevabı, 19 ilçeyi ayırt etmeden yöneten Muhittin Böcek’i destekleyerek, halkçı Cem Kotan’ı destekleyerek 31 Mart günü siz vereceksiniz” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. 

Tuncay Ercenk: Sizlere Bizden Başka Gelen Bir Parti Oldu Mu?

Seçim Komite Başkanı ve 22. Dönem CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk sözlerine toplantıya ev sahipliğe yapan parkta ismi yaşatılan şehit hemşire Canan Akkuş başta olmak üzere bütün şehitleri anarak başladı. Alanı dolduran kalabalığa, “Bizden başka sizlere gelip projelerini anlatan oldu mu?” sorusunu yönelten Ercenk, “Gelmediklerini biliyoruz, bundan sonra da gelemezler. Sizlere baktığım zaman kararınızı çoktan verdiğinizi görüyorum.” dedi.

İçinizden Bir Adayla Karşınızdayız 

Çocuklarımızın geleceği, gençlerin hayalleri, emeklilerinse huzurlu bir yaşam sürebilmesi için mücadele verdiklerini vurgulayan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, “İçinizden biri, sizden biri, partide ve Antalya’da çok farklı kademelerde görev yapmış, hak savunucusu bir adayla karşınızdayız” şeklinde konuştu. 

Yerel seçimlerde elde edilecek başarıyla iktidarı erken seçime zorlamak istediklerini de belirten Gündüz, “Konyaaltı’nda, Antalya’da ve tüm Türkiye’de sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hâkim kılıp iktidarı erken seçime götürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Sizin Konforunuzu Artıracak Bir Belediyecilik İçin Yola Çıktık 

Kendisini dinlemeye gelen yurttaşlara projelerini kapsamlı bir şekilde anlatan Cem Kotan, “Herkes Konyaaltı’nda CHP seçimi kesin alır gözüyle bakıyor. Evet seçimi kazanacağımıza inanıyoruz ancak üstümüze düşeni yapmaktan hiçbir zaman geri durmayacağız. Konyaaltı’nda billboardlara bakın. Hepsinde projelerimiz yer alıyor. Yarışan 21 aday içerisinde projesi olan tek aday benim. Size çok değer veriyoruz, projelerimizle sizin konforunuzu artıran bir belediye olacağız” dedi.

Konyaaltı’nda hizmet çıtasını en yükseğe çıkaracağını belirten Kotan, “Tüm ilçelerimiz güzel ancak Konyaaltı bir başka güzel. Bu güzelliği yaratan sizlersiniz. Sizin desteklediğiniz Muhittin Böcek ve Semih Esen. Biz de sizlerden aldığımız destekle bu hizmetleri en yükseğe çıkaracağız. Rant ile hizmet arasına sıkışmadan sadece size hizmet için çalışacağız. Başınızı öne eğecek hiçbir şey yapmayacağız” ifadeleriyle konuşmasını sürdürdü. 

Hayatın İçinde Olacak, İnce Noktalara Dokunacağız 

Yola nasıl çıkılırsa sonunun öyle geleceğini söyleyen Kotan, “Yola projelerle çıktık, 5 yılın sonunda da projelerimizi yapacağız. Belediyecilik hayatın ince noktalarına dokunmaktır. Biz sizin hayat konforunuzu artıracak projelerle geliyoruz. En büyük isteğimiz sizin mutlu olmanız. En iyi hizmeti en uygun şekilde sunacağız. Pandemide, orman yangınlarında, depremlerde olduğu gibi CHP’li belediyeler olarak bizler yine sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hayata dokunan projelerini örneklerle de açıklayan başkan adayı Cem Kotan, “Bizim ‘Gezici Oyun Merkezi’ projemiz var. Anneler, çocuklarıyla birlikte mahalle pazarlarına gidiyor. Biz istiyoruz ki çocuklarımız pazarda anneleriyle gezerken yorulmasın, annelerimiz ise çocuğunu kaybetme endişesi taşımasın, çocuğunu emanet edebileceği bir yer olsun. Bir otobüsümüzü gezici oyun merkezine çevireceğiz. Ailelerle çocuklarını oraya emanet edip rahat bir şekilde alışverişini yapabilecek. Öte yandan yeni anneleri de destekleyeceğiz. Bir evde bir çocuk dünyaya geldiği zaman tüm ilgi onun üstünde olur. Evin işleri aksar. Biz 2 hafta boyunca o eve yemek götüreceğiz. Hane halkı talep ederse evin temizliğini de yaptıracağız böylece aile içi imeceye destek sunacağız.”

Türkiye’deki En Genç Meclis Üyesi Adayı Bizde

Projelerini hayata geçireceği kadrolara da değinen Kotan, “Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktığımızı size söylüyoruz. Bu sadece slogan olarak ortaya çıkmış bir şey değil. Bugün burada Türkiye’nin en genç meclis üyesi adayı Ali Meriç Kiraz aramızda” dedi. 

Sokakta yaşayan hayvanlarla ilgili gelen soruya ise Kotan, “Hiçbir hayvanın canını yakmadan en kısa sürede çözüm bulacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.